BECEREMEDİ KAÇIYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BECEREMEDİ KAÇIYOR!


 

Büyük umutlarla göreve gelen Ali Tekin, işin içinden çıkamayınca daha önceki başkanlar gibi olağanüstü kongreye gitti.

ALİ ŞANLI

Kırmızı-Lacivertliler; Tekin’in başkanlık yaptığı son 4 ayda TFF 1. Lig’de 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde ederek ligin sonuna demir attı. Özellikle son bir aydır transfer tahtasının açılmasına yönelik yoğun bir süreç yaşanırken her fırsatta tahtayı açma sözü veren Tekin, son çareyi kaçmakta buldu.
Seçildiği ilk günden bu yana eleştirilerin odağındaki tek isim olan ve her fırsatta gazeteciler ile taraftarı hedef gösteren Tekin, takım amatör lige düşme seviyesine geldiği bu günlerde olağanüstü kongre kararı aldı.
Yönetimin kongreyi 18 Şubat’ta yapmayı planladığı, çoğunluk sağlanamaması durumunda kongre 25 Şubat’ta yapılacak. Ali Tekin veya bir başka ismin başkanlık için aday olup olmayacağı ise henüz belirsizliğini koruyor. 

“BEN ADAY OLMADIN, GÖREVE TALİP OLDUM”
Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Tekin, konuyla ilgili İHA muhabirine yaptığı açıklamada ise, mevcut yönetimde bazı istifalar olduğunu hatırlatarak, "Bunların yerine yedekleri koyduk. Ancak gerçekten bu takıma sahip çıkacak insanlarla yürüyelim istedik. Güçlü bir yapı oluşsun istiyoruz. Çünkü insanlar sanki emanetçi gibi davranıyor" dedi.
Olağanüstü genel kurul kararı ile kulübün önünü açmak istediklerini vurgulayan Tekin, yeniden aday olup olmayacağı konusunda ise şu değerlendirmelerde bulundu:
"Biz göreve talip olduk, hiçbir zaman aday olmadık. Geldiğimde de aday olmadım. Ben bir Mersinli olarak bunu kendime bir görev addettim. Biz çalışmalarımıza kongreye gidiyormuş gibi düşünmeden devam ediyoruz. Görevimizin başındayız. Biz sadece kulübümüzün önünü açmak, varsa göreve talip olan ona yol açmak adına böyle bir karar aldık. Bizimle uğraşacaklarına gelsinler aday olsunlar."


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA