TARSUS’TA ÜMİTLER TÜKENDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA ÜMİTLER TÜKENDİ!


 

Tarsus İdmanyurdu Başkanı Önder Ege, 650 bin TL’lik borç nedeniyle kapalı olan transfer yasağının kalkması konusunda çok ümitli olmadıklarını açıkladı!

MEHMET NABİ BATUK

Tarsus İdmanyurdu’na 650 bin liralık borcu nedeniyle getirilen transfer yasağının kaldırılması zor gözüküyor. Kulüp Başkanı Önder Ege, takımın resmi Facebook hesabı üzerinden yapılan haftalık canlı yayında yaptığı açıklamalarda; transfer yasağının kaldırılması için 650 bin TL’ye ihtiyaç olduğunu ancak bu dönem için çok ümitli olmadıklarını kaydetti. 
Ege, “Transfer yasağını kaldırmak paraya bakıyor. 650 bin TL’lik borç nedeniyle yasak var ve şuanda çok ümitli konuşamıyorum. Şuanda bütçe müsaade vermiyor. Sene başında çok mütevazı bir bütçe ile mütevazı bir takım kurmuştuk. Böyle devam ediyoruz. Normal rutin ödemelerimiz var. Ayrıca son torba yasa ile taraftarımızın malumu sigorta ve vergi affı çıktı. Vergi affından önceki dönemlerdeki borçlarımızı ödüyoruz. SSK ile ilgili sorun vardı. Borçları yapılandırdık. Oraya ödeme yaptık. Aralık ayından Ocak ayına kadar rutin ödemeler yapıldı. Futbolcularımızın ödemeleri yapıldı. İkinci yarı ile ilgili vaat edilen primler vardı bunları ödedik. Şuanda baktığımızda kasada çok ciddi bir para görünmüyor. Ek kaynak arayışlarımıza devam ediyoruz. Ama henüz daha sonuçlanmadı. Bakacağız ancak şuanda transfer çok zor görünüyor. Bu takımın birkaç transfere ihtiyacı var ama şuana kadar buna bir kaynak bulabilmiş değiliz” şeklinde konuştu.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA