SÜPER AMATÖRDE BÜYÜK ÇEKİŞME | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SÜPER AMATÖRDE BÜYÜK ÇEKİŞME


 

Süper Amatör Lig’de, Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkma yarışı tüm hızıyla sürüyor.

ALİ ŞANLI

Bu hafta oynanan çekiymeli karşılaşmalardan ilki lider Anamur Belediyespor ile yakın takipçisi Mersin Yolspor arasında oynandı. Lig 3’cüsü olan Mersin Yolspor’a 3-2 kaybeden Anamur Belediyespor, maçı kaybetmesine rağmen liderlik koltuğunu bırakmadı. Anamur ligin 16. Haftasında 39 puan ile liderlik koltuğunda oturuyor.

MUT PLAY-OFF YOLUNDA
Lider Anamur Beledediyespor’u yakından takip eden Mut İdman Yurdu Mersin’de Akdeniz Gücünün konuğu oldu. Suni çimde oynanan karşılaşma da atak oynayan, daha çok pozisyon üreten ekip Mut İdman Yurdu oldu. Girdiği sayısız gol pozisyonlarını gole çeviremeyen Mut ekibi gol geciktikçe strese girmeye başladı. Ev sahibi Akdeniz Gücü daha kontrollü oyunu, sahasında bekleyen bir oyun sergileyen Mut İdman Yurdu maçın son bölümünde attığı tek golle Play-Off yolunda büyük bir adım attı. Güçlü rakibini 1-0 yenen Akdeniz Gücü 20 puana yükselerek Play-Off’’a gitmek için büyük avantaj yakaladı.

LİGE TUTUNDU
Süper Amatör Ligde kalma mücadelesi veren ligin köklü ekibi K.Milliyespor ise Play-Off’u hedefleyen Yenişehirspor’u 1-0 yendi. K.Milliyespor kötü bir zeminde oynamasına karşın ligin iyi takımlarından Yenişehirspor’u 1-0 yenerek ligde kalmayı büyük ölçüde garantiledi.  

GENÇLER YARIŞTAN KOPMUYOR
Alt tarafı yakından ilgilendiren bir başka maçta Mersin Gençlerbirliği uzun bir aradan sonra galip gelerek ligde kalma mücadelesinde ‘bende varım’ dedi. Zorlu maçta Mersin Gençlerbirliği Tarsusgücünü 1-0 yenerek puanını 9 yaptı. Bu galibiyet ile umutlanan Mersin Gençlerbirliği aynı zamanda alt tarafta işlerin karışmasına neden oldu.

GÜLNAR KAYIP
Ligde kalma mücadelesi veren bir başka ekip olan Gülnar Belediyespor maç kaybetmeye devam ediyor. Arka arkaya aldığı mağlubiyetler ile tehlikeli bölgeye gelen Gülnar temsilcisi Erdemli Belediyespor’a 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. 11 puanla 13’cü sırada bulunan Gülnar Belediyespor mağlubiyetler serisine son vermez ise Lige veda etme olasılığı en yüksek ekip olarak görülüyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA