ZİRVEDEN UZAKLAŞTILAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZİRVEDEN UZAKLAŞTILAR


 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 5. Gurupta ikinci yarı derbi maçı ile başladı.

ALİ ŞANLI

Toroslar Belediyespor ile Silifke Belediyespor haftasonu Koray Aydın Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Maçta ev sahibi Toroslar ile Silifke Belediyespor 1-1 berabere kaldı.
Karşılaşma öncesi Silifke Belediyespor 22 puanla 4’cü sıradaydı. Toroslar Belediyespor ise 21 puanla 5.sıradaydı. Derbiyi kazanan takımın üst sıralardan kopmayacağı, kaybedenin ise ligde kalma mücadelesi vereceği karşılaşma stresli ve kalabalık seyirci önünde oynandı. Her iki takımında dengeli oyunu seçtiği,kontrollü oynayarak rakibinin hata yapmasını beklediği karşılaşmada karşılıklı cılız ataklarla ilk yarı  geçti. İkinci yarı resmen golle başladı. Hakemin başlama düdüğü ile Toroslar Belediyespor topu sağ tarafta aktardı. Çizgiye kadar inen Yeşil Beyazlı ekip de Ali  sıfırdan gelen ortaya ön direkten güzel bir kafa vuruşu ile takımını 1-0 öne geçirdi. 46’cı dakikada 1-0 öne geçen Toroslar ekibi bu dakikadan itibaren 2. golü fazla düşünmeyince oyunu sahasında kabullendi. Silifke ekibi önce beraberliği sonrada öne geçecek golü bulmak için rakibine yüklenmeye başladı. Çok istenilen gol gecikince maçta zaman zaman gergin anlar yaşandı. Maçın son dakikalarında baskısını artıran Silifke temsilcisi çok istediği golü Korner atışında buldu. Sağ taraftan kazanılan korner atışında ceza sası içinde boş kalan Ahmet Bağış şık bir kafa vuruşu ile takımına 1 puan kazandırdı. Ve karşılaşma 1-1 sona erdi. Bu skor her iki takıma yaramadı. Şampiyonluk parolası ile Lige başlayan Silifke Temsilcisi  küçük bütçe ile kurulan Toroslar Belediyespor’a 2 maçta 4 puan vermesi,deplasmanda ki kötü performansı nedeni ile Liderin 7 puan gerisine düşerek şampiyonluk şansını azatlı.
Toroslar Belediye Spor, 22 Ocak Pazar günü saat:14.00’de deplasmanda Osmaniyespor Futbol Kulübü’nün konuğu olacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA