MERSİN ÜSTÜN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN ÜSTÜN


 

Lige istediği gibi başlayamayan ve her iki takımında ekonomik sıkıntı yaşadığı Adana Demirspor ile Mersin İdman Yurdu yarın Çukurova derbisinde karşı karşıya gelecek.

ALİ ŞANLI

TFF 1. Ligin 17. haftasında oynanacak Çukurova Derbisi’nde Mersin İdman Yurdu,
Adana Demirspor’a konuk olacak. Ligin ilk yarısını 12. sırada tamamlayan Adana Demirspor ve 18. ve son sırada tamamlayan Mersin İdman Yurdu arasında oynanacak olan bu karşılaşma bir lig mücadelesi olmasının çok ötesinde yıllardır süren bölgesel bir rekabetin de unsurlarını barındırıyor. Her iki kentin taraftar gruplarının özel bir önem atfettiği bu karşılaşma Pazar günü 18.30’da 5 Ocak Stadı’nda oynanacak.
Her iki takımın aralarında oynadıkları son 10 resmi maçta Mersin İdman Yurdu’nun önemli bir üstünlüğü bulunuyor. Bu 10 karşılaşmanın 4’ünü Kırmızı Şeytanlar birini Adana Demirspor kazanırken, 5 karşılaşmada beraberlikle sonuçlandı. Bu sezon Adana Demirspor oynadığı son 4 karşılaşmada da galip gelemezken Kırmızı Lacivertliler  ise  deplasmanda 6 maçtır kazanamıyor.
 
DÜDÜK YILMAZ’DA
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre Çukurova derbisinde karşı karşıya gelecek olan Adana Demirspor-Mersin İdman Yurdu maçını Abdullah Yılmaz yönetecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA