MERSİNLİ PERİLER KARŞI KARŞIYA GELİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİNLİ PERİLER KARŞI KARŞIYA GELİYOR


 

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki Mersin Temsilcileri MBK Doğuş Hastanesi ile Mersin Büyükşehir Belediyespor, saat 14.00’de Edip Buran Spor Salonunda karşı karşıya geliyor.

ALİ ŞANLI

Mersin’i Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde temsil eden MBK Doğuş Hastanesi ve Mersin Büyükşehir Belediyespor bugün saat 14.00’de karşı karşıya geliyor. Ligin 13. Haftasında Edip Buran Spor Salonunda gerçekleştirilecek derbi maçında iki takımda kazanmak istiyor.

“TÜRKİYE KUPASI İÇİN KAZANMAMIZ LAZIM”
MBK Doğuş Hastanesi maçını kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden MRSİN BŞB Spor Genel Menajeri Melahat Aydın, İHA Muhabiri’ne yaptığı açıklamada “Ligin ilk yarısını ilk 8 içinde bitiren takımlar, Türkiye Kupası'nda mücadele edecekler. Şu anda biz 18 puanla 9. sırada bulunuyoruz ve üstümüzde bulunan 4 takımın da 18 puanı var. MBK Doğuş Hastanesi maçı da ilk yarının son maçı. Yani biz maçı kazandığımız da büyük bir ihtimalle ilk 8 içinde kendimize yer bulacağız. O yüzden bu maç bizim için çok kritik bir maç. Rakibimiz de Mersin'imizin bir diğer ekibi. Onlarda güçlü bir kadroya sahipler ve iyi mücadele ediyorlar. Maçın zor geçeceğinin farkındayız. Onlarında galibiyete ihtiyacı var. Biz bu maça iyi hazırlanıp, iyi konsantre olup kazanmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. İnşallah alacağımız galibiyetle ligi ilk 8 içinde bitirip, Türkiye Kupası'nda da mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

MERSİN BŞB 9. SIRADA, MBK DOĞUŞ HASTANESİ 11. SIRADA
Mersin temsilcileri Mersin BŞB Spor’un ligde oynadığı 12 maçın 6’sından mağlup, 6 maçtan da ayrılardı. Mersin BŞB Spor Ligde 9. Sırada bulunuyor. MBK Doğuş Hastanesi ise oynadığı  12 maçtan 4’ünden galip, 8’inden mağlup ayrıuldı. MBK Doğuş Hastanesi ligde 11. Sırada yer alıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA