SORUN ÇÖZÜLECEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SORUN ÇÖZÜLECEK


 

Antalya’da ikinci yarı hazırlıklarını tam gaz sürdüren Mersin İdman Yurdu Pazar günü Adana’da Adana Demirspor ile karşılaşacak.

ALİ ŞANLI

Cumartesi günü Mersin’e gelecek olan Kırmızı Şeytanlar buradan maç günü Adana’ya geçecek. 
Antalya kampında bulunan Yusuf Şimşek katıldığı bir televizyon programında transfer tahtası ile ilgili açıklamalarda bulundu. “Mersin gibi çok güçlü bir şehrin futbol takımının buralarda olması çok iç açıcı değil” diyen Şimşek, “92 yıllık bir tarihe sahip bir kulübün TFF 1. Lig de son sırada olup, borçlarla uğraşması, gerçekten üzücü. İnşallah başkanımız ve CEO'muz sorunları çözüp transfer sorununu çözecekler, bunu bekliyoruz. Ayrıca transfer çılgınlığı bütün kulüplerimize zarar veriyor. Bunun sona ermesi gerekiyor, bunu çözecek olanlarda kulüplerimizin yöneticileri” dedi.

TRANSFER DEVAM EDİYOR
Öte yandan yönetim transfer tahtasını açmak için mücadele ederken diğer taraftan da transfer yapmaya devam ediyor. Mersin İdman Yurdu, Nijeryalı orta saha oyuncusunu denemek üzere Türkiye’ye davet etti. Sezonu Fillandiya’nın Kups takımında geçiren 24 yaşındaki Paul Oneh Odobi’nin Antalya kampına katılarak takımla birlikte Mersin’e döneceği öğrenildi. 1,83 boyundaki oyuncu Odobi’ye Teknik Direktör Yusuf Şimşek tarafından begenilmesi halinde gelecek hafta içi imza attırılması bekleniyor. Odobi önlibero mevkkinde oynuyor.  Öte yandan hava muhalefeti nedeniyle henüz kampa katılamayan Azrack Mahamat’ın ise yarın Antalya’ya gelmesi bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA