MİY 2.YARIYI BEKLİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY 2.YARIYI BEKLİYOR


 

Türkiye Erkekler Hentbol 2.Liginde mücadele veren Mersin İdman Yurdu Hentbol Spor Kulübü, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmalarına ara vermiyor.

Ekonomik sıkıntılara rağmen 1.Lige çıkmak için mücadele eden MİY Hentbol, ligin ikinci yarısına umutla bakıyor. Kırşehir deplasmanından Ahi Evren Üniversitesine yenilmesine rağmen play off şansını sürdüren Mersin Hentbol, 2 transfer yaparak bir üst lige çıkmak istiyor. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Abdullah Öztürkmen, “Transfer için gerekli desteği bulursak 1.Lige çıkarız. Takımımız genç ve kaliteli bir takım. Bazı eksikliklerimiz var. Onu çözmek için kolları sıvadık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz ile bir görüşme yaptık. Başkanımızın bize destek verecek olması bizi umutlandırdı. İnanıyorum ki Mersin İdman Yurdu Hentbol olarak Mersin’i hak ettiği yere getireceğiz. Bizim tek amacımız, alt yapımızdaki çocuklarımızın A takım forması giyerek, Mersin’de hentbolun var olduğunu göstermektir” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA