GAZETECİ CANARAN’DAN ANLAMLI SERGİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GAZETECİ CANARAN’DAN ANLAMLI SERGİ


 

Mersinli gazeteci ve fotoğraf sanatçısı Canaran, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla seçkin 41 fotoğraftan oluşan bir sergi açtı.

SONER AYDIN

Mersinli gazeteci ve fotoğraf sanatçısı Necdet Canaran, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin (MGC) kuruluşunun 41. yılı dolayısıyla İçel Sanat Kulübü’nde 41 fotoğraftan oluşan bir sergi açtı. Çok sayıda gazeteci, yazar ve sanatseverin katıldığı sergiye ilgi yoğun oldu. 

50’Yİ AŞKIN ÜLKEDE İLGİ GÖREN FOTOĞRAFLAR BU SERGİDE
Dünyanın bir çok dergisine ve saygın 3 fotoğraf ajansına fotoğraf veren Canaran, sergiyle ilgili yaptığı konuşmasında 50'yi aşkın ülkede 200'den fazla fotoğrafının çeşitli yayınlarda yer aldığını söyledi. Dünyadaki bazı ajanslara stok ve editöryal fotoğraflar gönderen ödüllü fotoğrafçı Canaran, “Fotoğraflarım gazetelerde haber oldu, kitap kapağı oldu, çeşitli dergilerde yer aldı. Üniversitelerde de poster veya afiş oldu. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nin kuruluşunun 41. yılı dolayısıyla bu 200 fotoğraf içerisinde 41'ini seçtik ve sanatseverlerin beğenisine sunduk” diye konuştu. 
Sergide kısa bir konuşma yapan MGC Başkanı Ünal ise, Canaran’ı tebrik ederek,  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne katkısından dolayı teşekkür etti. Necdet Canaran’ın sergisi hafta boyunca İçel Sanat Kulübü'nde sanatseverlere açık olacak. Öte yandan Canaran, eserlerinin, çeşitli kentlerde de sergileneceğini söyledi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA