HERKESE SERBEST BİZE YASAK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HERKESE SERBEST BİZE YASAK!


 

Büyük takımların deplasman yasakları kaldırılırken, Adana İl Güvenlik Kurulu 15 Ocak’ta oynanacak güney derbisine deplasman yasağı uyguladı!

ALİ ŞANLI

Türkiye genelinde son yıllarda sıkça başvurulan uygulamalardan biri olan deplasman yasağı, 15 Temmuz darbe girişim sonrası birlik ve beraberliğin sağlanması ile rafa kalkarken, Mersin ve Adana’da hala sürmesi kafaları karıştırdı.
Mersin ve Adana taraftarları arasında sık sık gündeme gelen istenmeyen şiddet olayları nedeniyle Adana İl Güvenlik Kurulu, 15 Ocak’ta Adana Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak Adan Demirspor ve Mersin idman yurdu maçına mersin taraftarlarının alınmaması yönünde karar aldı. 
Karara her iki kentten de tepki yağarken, özellikle İstanbul takımları arasında yaşanan çok daha büyük olaylar söz konusuyken ve buralarda yasaklar kaldırılmışken Çukurova’ya yönelik su yasakçı tutumun nedeni ‘bilmediğimiz bir şeyler mi var’ sorularını akıllara getirdi.
Özellikle kent yöneticilerinin her fırsatta sık sık, ‘Mersin-Adana çekişmesi sona ermeli, birliktelik sağlanmalı’ açıklamaları yapmalarına karşın, yasağın ortadan kaldırılması için bir girişimde bulunmaması spor camiasında sorgulanmaya başlandı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA