TRANSFER VAR İMZA YOK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TRANSFER VAR İMZA YOK!


 

900 gündür kapalı olan transfer tahtası açılamamış olmasına rağmen yönetim transfer yapmaya devam ediyor! Son olarak Azrack Mahamat ile anlaşmaya varıldığı açıklandı!

 

 

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu futbol takımı ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da yoğun bir tempoda sürdürüyor. Yönetim ise kapalı olan transfer tahtasına rağmen oyuncu almaya devam ediyor. Şuana kadar Tonia, Pinto ve Yenal’ı idmanlara çıkaran Kırmızı Şeytanlar son olarak Mahamat’ı kampa davet etti. Çad asıllı Fransız oyuncu Azrack Mahamat ile anlaşmaya vardığı öğrenilirken, 28 yaşında ve 1,80 boyundaki  Mahamat’ın transferini bir TV’de spor programına konuk olan CEO Haluk Kulaçoğlu da açıkladı. Kulaçoğlu, “Tisdell ve Pinto dışında 2-3 oyuncu daha şu anda takımla birlikte kampımızda. Anlaşmaya vardığımız Azrack Mahamat'ta Antalya kampımıza katılacak" dedi.
“Yöneticilerimiz ve başkanlarımız gecesini gündüzüne katıp tahtayı açmak için çabalıyorlar. Ama bu işler çok zor, FFA ve TFF'den yeni dosya çıktı. Bu hafta büyük ihtimalle tahtayı açacağız. Yeni kadro ile ikinci yarıya girmek istiyoruz. Bir kaleci ve orta saha ile anlaşma sağladık. Kadromuza 6 yada 7 oyuncu katmayı hedefliyoruz" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA