SİLİFKE BELEDİYESPOR 3. LİGE YÜRÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SİLİFKE BELEDİYESPOR 3. LİGE YÜRÜYOR


 

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyen Medcem Silifke Belediye Spor, “3. Lige Yürüyüş” etkinliği düzenledi.

 Yoğun katılım sağlanan gecede birlik ve beraberlik mesajları verildi. Gecede konuşan Silifke Belediye Başkanı ve MEDCEM Silifke Belediye Spor Kulübü Onursal Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Silifke’nin 3.lig veya 2. Ligde değil 1.ligde olması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Takıma destek olan ve katkılarını esirgemeyen tüm sporseverlere, iş adamlarına ve vatandaşlara teşekkür ederek, açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Spor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Özer de, kulüpte 300’e yakın genç sporcunun lisanslı olduğunu söyleyerek, “Elini taşın altına koyarak kulübümüze ve takımımıza destek çıkan, maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen bütün Silifkelilere ve bütün sporseverlere bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Medcem Silifke Belediye Spor takımına ve yönetimine 3. Lig yolunda başarılar dileyen Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş da, “Şuan 3 takımımız olan Büyükşehir Meski Spor Kulübü, Toroslar Belediye Spor Kulübü ve Medcem Silifke Belediye Spor kulübümüzün amansız yarışı devam ediyor. Umarım hak eden bu lige çıkar. Takımımıza 3. Lig yolunda başarılar diliyorum” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA