Mersin İdman Yurdu:3 – Osmanlıspor: 1 | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin İdman Yurdu:3 – Osmanlıspor: 1


 

Mersin İdman Yurdu, ikinci yarı hazırlıkları kapsamında Antalya kampında oynadığı ikinci hazırlık maçında Süper Lig’in flaş ekibi Osmanlıspor’u Pedriel, Abdulkadir ve Nurullah’ın golleriyle 3-1 mağlup etti.

ALİ ŞANLI

Kötü günler geçiren ve transfer tahtasının açılıp açılmayacağı belirsizliği arasında Antalya’da ikinci devre için hazırlıklarını sürdüren Mersin İdman Yurdu’ndan bu defa güzel haber geldi.

İlk hazırlık maçında 3. lig ekiplerinden Sakaryaspor ile karşı karşıya gelen ve mu müsabakadan  4-0 mağlup ayrılan Kırmızı-Lacivertliler, ikinci hazırlık maçında Antalya’da Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor ile karşılaştı. Osmanlıspor’u Pedriel, Abdulkadir ve Nurullah'ın golleriyle 3-1 mağlup etmeyi başaran MİY, moral depoladı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 13. dakikada Pedriel’in attığı golle 1-0 kapandı. İlk yarıdaki etkili oyununu sürdüren temsilcimiz, ikinci yarıda hızlı başlayan taraftı. 53. dakikada Abdulkadir Korkut ile farkı ikiye çıkaran Mersin İDman Yurdu 68. dakikada Nurullah Kaya’nın golüyle iyice rahatladı. Karşılaşmanın skorunu belirleyen gol ise 83. dakikada Musa Çağıran’ın penaltı vuruşundan geldi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA