13 KM YOL 6 YILDIR BİTMEDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

13 KM YOL 6 YILDIR BİTMEDİ!


 

Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, Tarsus-Kazanlı yolunu gündeme getirdi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın bağlı kuruluşu olan Karayolları Genel Müdürlüğü 2017 Mali Yılı Bütçe Tasarılarının TBMM Genel Kurulunda görüşülmesi sırasında Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, Tarsus-Kazanlı yolunu gündeme getirdi. 

“Tarsus-Kazanlı turizm bölgesinin yolu 2011’de başladı, 13 kilometrelik yol, 4 kilometresi yapıldı, söz konusu yol ne zaman bitirilecektir?” diye soran Kuyucuoğlu’na bakanlığın yanıtı; “Toplam 15 km uzunluğundaki yolda 2015 yılı sonuna kadar 4,2 km bitümlü sıcak karışım kaplamalı bölünmüş yol, 2016 yılında da 6 kilometre üstyapı seviyesinde tamamlanmıştır. Çalışmalar devam etmekte olup, yolun 2017 yılında tamamlanması hedeflenmektedir” denildi. 

Vali Hasan Basri Güzeloğlu döneminde hazırlanan proje kapsamında, bölgede 3 milyon metrekarelik alan üzerinde, 15 bin yatak kapasiteli uluslararası standartlara uygun 2 golf sahası, kongre merkezi, sağlık kompleksi için çalışma başlatılmıştı. Projenin 2013 yılı sonunda tamamlanarak turizme açılması hedefleniyordu ancak Çukurova Bölgesel Havalimanı’nda yaşandığı süreç 2017’ye kadar uzadı. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA