SES SEDA YOK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SES SEDA YOK!


 

Kırmızı-Lacivertliler ikinci yarı hazırlıkları için Antalya’da kampa devam ederken transfer tahtası ile ilgili belirsizlik sürüyor.

Aİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu yaklaşık olarak 900 gündür takıma transfer yapamıyor. Mevcut ve eski oyunculara olan borçlar, 2 dönem gelen yasak, borçların ödenememesi gibi faktörler Mersin İdman Yurdu'nu 3 sezon önce kurduğu kadrodan elde kalan oyuncularla devam etmek zorunda bıraktı. 1.Lig'de zor günler geçiren Kırmızı Şeytanlar mevcut yönetim yasağı kaldırma peşinde koşsa da henüz amacına ulaşmış değil.
Öte yandan Mersin İdman Yurdu'nda geçtiğimiz günlerde basında ismi geçen bazı isimler oldu. Tonia Tisdell, Bakary Soro ve Norveç'in Kongsvinger takımından Herro Pinto'yu kampa dahil etmişti. Büyükşehir Gaziantepspor'dan ayrılan Yenal Tuncer Antalya kampına katılan isimlerden oldu. Transfer tahtası açıldığı anda bu oyuncular kendisini Mersin İdman Yurdulu yapacak sözleşmeye imza atacaklar.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA