GAZİANTEPSPOR’UN GÖZÜ MERSİN’DE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GAZİANTEPSPOR’UN GÖZÜ MERSİN’DE


 

Gaziantepspor’un yeni stadındaki eksikliklerin giderilmemesi nedeniyle yönetim ikinci yarıdaki maçlarını Mersin’de oynamak için harekete geçti.

TOKİ'nin yapımını tamamlayarak Gençlik ve Spor Bakanlığı Gaziantep Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’ne teslim ettiği Gaziantep Arena’da henüz eksikliklerin giderilmemesi Gaziantepspor yönetimini harekete geçirdi. Statta bulunan koltukların numaralarının yerine zamanında çakılamaması ve çim sorunu gibi nedenlerden stadın Antalyaspor maçına yetişme ihtimalini az gören yönetim, Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurdu. 

Gaziantepspor'un yanı sıra Büyükşehir Gaziantepspor maçlarının da oynandığı mevcut Kamil Ocak Stadı’nın, olumsuz hava koşulları ile birlikte zemininin artık futbol oynanmayacak bir düzeye geldiğini düşünen kulüp yöneticileri, TFF'den maçların Mersin'e oynanmasını istedi. TFF’ye yazılı müracaatta bulunduğunu belirten kulüp yetkilileri, ikinci yarıdaki maçlarının Mersin Olimpiyat Stadında oynamak istediklerini ifade etti. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA