O GÜN BUGÜN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

O GÜN BUGÜN!


 

Mersin İdman Yurdu’nda 900 gündür kapalı olması nedeniyle en çok konuşulan konu olan transfer tahtası ile ilgili belirsizlik sürerken, ara transfer dönemi bugün itibariyle resmen başladı!

ALİ ŞANLI

Geçen yıl Süper Lig’de mücadele ederken yönetim ve sportif başarı anlamında sorunlarını çözemeyerek 1. Lig’e düşen Mersin İdman Yurdu’nda; en önemli gündem maddesi olarak yerini koruyan ‘transfer tahtasının açılıp açılmayacağı’ merakla bekleniyor. 
Kulübün borçları nedeniyle eski başkanlardan Ali Kahramanlı döneminde kapanan ve açılmayan, Hüseyin Çalışkan’ın başkanlık yaptığı dönemde de açılmayan tahta ile ilgili geçtiğimiz aylarda göreve gelen mevcut başkan Ali Tekin’in, “Transfer tahtasını açacağım” vaadi ise hala sürüyor. 
Ancak henüz tahtanın açılıp açılmayacağı belirsizliğini koruyor. Kulüp yöneticilerinin yaptı açıklamalara göre tahtanın açılması için 12 milyon TL bütçe gerekiyor.  
Mersin İdman Yurdu hala bu parayı temin ederek tahtayı açmaya çalışırken, ara transfer dönemi bugün itibari ile resmen başladı. Ara transfer dönemi 31 Ocak 2017 tarihinde sona erecek. 
Takım Antalya’da kamp yaparken transfer tahtası henüz açılmamasına rağmen yöneticiler de diğer yandan transfer görüşmelerini sürdürüyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA