ŞAMPİYON DEĞİŞMEDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAMPİYON DEĞİŞMEDİ!


 

3 Ocak Zafer Kupası Resmi Kurumlararası Futbol Turnuvası’nın şampiyonu iki sezondur olduğu gibi yine Mersin Büyükşehir Belediyesi oldu.

ALİ ŞANLI

Toroslar Belediyesi’nin 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun yıldönümü kutlamaları kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlediği turnuvaya 31 kurum takımı katıldı. Turnuvada 98 maç oynandı ve maç başına 4,7 ortalama ile 449 gol kaydedildi. 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda startı verilen turnuvanın üçüncülük ve final karşılaşmaları Akbelen Mahallesi Koray Aydın Stadı’nda oynandı. Mersin Barosu ile Karayolları arasında oynanan üçüncülük maçında rakibini 2-1 mağlup eden avukatlar, turnuvanın 3’üncüsü oldu. Ardından oynanan final müsabakasında Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Mersin Üniversitesi şampiyonluk için sahaya çıktı. Son derece çekişmeli geçen maçı 2-0 kazanan Büyükşehir Belediyesi şampiyonluğa adını yazdırırken sporcular maç sonunda seyircileri asker selamı ile selamladılar.
Final maçının ardından konuşan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, kurumlar arasındaki kaynaşma ve dayanışmayı arttırmak amacıyla düzenledikleri turnuvanın fair play çerçevesinde geçmesinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti.
Daha sonra protokol üyeleri tarafından dereceye giren takımlara kupaları takdim edilirken, turnuvaya katkı sunan kişi ve kurumlara, en iyi kaleci, en iyi kenar yöneticisi, gol kralı, en iyi kaptan, örnek taraftar grubu, en centilmen takım ve en centilmen sporculara da birer plaket sunuldu.
Başkan Tuna, kurtuluş günü etkinliklerinin; 04 Ocak Çarşamba günü saat:15.30’da Yumuktepe yanında bulunan Yumuktepe Futbol Sahası’nda gerçekleştirilecek Erzurum Çiftlik Atlı Spor Kulübü Cirit Ekibinin gösterisi ile son bulacağını sözlerine ekledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA