BAŞKAN TUNA’DAN 3 OCAK MESAJI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN TUNA’DAN 3 OCAK MESAJI


 

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgali’nden Kurtuluşu’nun 95’inci yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

“Bu topraklar kolay kazanılmadı. Her karış toprağında aziz şehitlerimizin kanları ve kahraman gazilerimizin ayak izleri vardır” diyen Tuna, “Bu milletin evladı olarak, üzerinde yaşadığımız toprakları bize vatan yapan ve varlığımızın nedeni olan aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize gönül borcumuzu, devletimizi ve vatanımızı koruyarak, Cumhuriyetimizi çağdaş medeniyet seviyesine taşıyarak, ödeyebiliriz. Ulu Önderimiz Atatürk’ün de ifade ettiği gibi, ‘Tarihini Bilmeyen Milletlerin Coğrafyasını başkaları çizer.’ Biz de bu düşünceden yola çıkarak, gençliğimize tarih şuurunu aşılamaya çalışıyoruz. Bu nedenle de milli bayramlarımız da çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu etkinliklerden bir tanesi de kentimiz Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu olan 3 Ocak günlerinde her yıl geleneksel olarak hazırladığımız kutlama programlarıdır. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin ve Mersinimizin 3 Ocak Zafer gününü kutluyorum” dedi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA