“HER ŞEY YOLUNDA” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“HER ŞEY YOLUNDA”


 

İlk yarıda istediği sonuçları alamayan ve devre arasını Antalya’da kamp yaparak sürdüren TFF 1. Ligi ekiplerinden Mersin İdman Yurdu, ikinci yarıda alacağı galibiyetlerle üst sıralara çıkmak istiyor.

Antalya kampıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan MİY Genel Menajeri Caner Çuvalcıoğlu, geçen hafta geldikleri Antalya'da çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini ifade ederek, "Şu ana kadar her şey yolunda gidiyor. Oyuncularımız son derece iyi çalışıyorlar” dedi. 

Kamp çalışmalarını Adana Demirspor maçına kadar sürdüreceklerini belirten Çuvalcıoğlu, “Buradan doğruca Adana'ya geçeceğiz. O yüzden takımımızın bütün eksiklerini bu kamp döneminde tamamlamaya çalışacağız. Tabi yönetimimiz transfer tahtasının açılması içinde çalışmalarını sürdürüyor. Transfer tahtasının kalkması halinde belirlediğimiz oyuncular var ve onları alacağız. Tabi bu süreçte şu anda mevcut oyuncularımızla yola devam ediyoruz. Kamp çalışmaları kapsamında Sakaryaspor ve Kardemir Karabükspor ile birer hazırlık maçı oynamayı düşünüyoruz. Şu anda bütün oyuncularımızın sağlık durumları iyi. Abdulkadir Korkut'un hafif sakatlığı var. Bir de Sinan Kaloğlu grip. Onların dışında sakatlığı veya hasta olan oyuncumuz yok. İnşallah ikinci yarı bizim için güzel geçer. Alacağımız galibiyetlerle üst sıralara çıkmak istiyoruz” şeklinde konuştu. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA