TAHTA AÇILMADAN TRANSFER YAPILDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TAHTA AÇILMADAN TRANSFER YAPILDI!


 

Transfer tahtasının açılıp açılamayacağı belirsizliğini korurken Kırmızı-Lacivertliler transfer yaptı!

 

ALİ ŞANLI

Sezon başından buyana hem yönetim hem de sportif başarı anlamında kötü bir performans sergileyen Mersin İdman Yurdu’nda, transfer tahtasının açılıp açılamayacağı ile ilgili bilinmezlik sürürken, tahta açılmadan transfer yapıldı!
İlk yarıyı ligin dibine demir atarak bitiren ve ikinci yarı hazırlıkları için Antalya’da kampa giden Kırmızı-Lacivertliler de ilginç gelişmeler yaşanıyor. 
Geçtiğimiz sezonda MİY forması giyen Tisdell ve şampiyonlar ilginde de boy gösteren Benfeca’lı Pinto Mersin İdman Yurdu’nun Antalya kampına dahil oldu. 
Bu iki oyuncunun yanı sıra Serge Akakpo, Lamine Diarra ve kaleci Ozan Evrim ile de anlaşmaya varıldığı iddia edildi. 
Ancak kulübün transfer yapsa bile bu futbolcular ile sözleşme imzalayabilmesi için öncelikle transfer tahtasının açılması gerekiyor. Bunun için ise henüz yönetimden resmi bir açıklama yapıldı. Transfer yasağı kalkarsa oyuncularla resmi sözleşme imzalanacak. 

HELİO PİNTO KİMDİR?
32 yaşındaki Portekizli futbolcu orta saha mevkiinde oynuyor. Norveç 1.Lig ekiplerinden Kongsvinger forması giyen Helio Pinto, takımıyla bu sezon 14 maça çıkarken 1 gol atma başarısı gösterdi. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde toplam 46 maça çıkan Helio Pinto, takımıyla olan sözleşmesi bugün sona eriyor. Bonservisi elinde olan futbolcu tahtanın açılması halinde Mersin İdman Yurdu’na imzayı atacak.

TİSDELL KİMDİR?
25 yaşındaki Liberya'lı futbolcu Tonia Tisdell de, orta sahada oynuyor. Osmanlıspor forması giyen Tisdell, 2010/2011 ve 2011/2012  yıllarında Mersin İdman Yurdu forması giyerek, takımının 1. Lig şampiyonluğunu kazanmasına önemli katkı sağlamıştı. 
Birkaç defa adı MİY ile anılan tecrübeli futbolcu son olarak, Osmanlıspor’da forma giydi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA