PERİLERDEN 3 GALİBİYET 2 MAĞLUBİYET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PERİLERDEN 3 GALİBİYET 2 MAĞLUBİYET


 

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ve Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Lig’inde karşılaşmalar sona erdi. Lig’lerde iyi performans ortaya koyan temsilcilerimizde hedef play-off oynamak.

Soner Aydın 

Bilyoner.com’da mücadele eden temsilcilerimizden Mersin Büyükşehir Belediyespor, sahasında konuk ettiği Tosyalı Toyo Osmaniye’yi 76 – 63 mağlup etti. Ligde 3 maç aradan sonra galibiyet elde eden temsilcimizde Gintare Petronyte rakip potaya bıraktığı 24 sayı ile takımının ve maçın en skorer ismi oldu. 
Yine aynı ligde mücadele eden diğer temsilcimiz MBK Doğuş Hastanesi ise deplasmanda Hatay Büyükşehir Belediyespor’a 86 – 73 mağlup oldu. Temsilcimizde Michelle Snow’un 20 sayısı galibiyet için yetmedi. 
Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Lig’inde mücadele eden temsilcilerimiz ise haftayı iyi bir performans ile geride bıraktı. Temsilcilerimiz son hafta öncesi parkeden 2 galibiyet 1 mağlubiyet ile ayrıldı. Ligde iyi bir performans sergileyen Mersin BŞB Gelişim deplasmanda konuk olduğu TED Ankara Kolejliler’i 61-57 mağlup ederken, son hafta öncesi İstanbulgücü Spor Kulübü’nü ağırlayan Mersin Üniversitesi salondan 64 – 60 galip ayrıldı. 
Ligde istediği gibi bir performans sergileyemeyen Mersin Kurtuluş Spor ise Hacı Bektaş Veli Üniversitesi deplasmanından eli boş döndü. Temsilcimiz parkeden 64 – 48 mağlup ayrıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA