TRANSFER GÖRÜŞMELERİ YAPILIYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ YAPILIYOR!


 

Radyoda konuşmak moda oldu!

Sezon başından buyana gerek sportif gerekse yönetim anlamında kötü bir gidişat sergileyen Mersin İdman Yurdu’nda gözler transfer çalışmalarındayken, Teknik Direktör Şimşek’ten, “Transfer tahtası açılacak gibi görüşmeler yapıyoruz” dedi. 

ALİ ŞANLI

Birkaç gün önce Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Tekin Ntv Radyo’ya katılarak ilginç açıklamalarda bulunmuştu. Bu defa radyoya çıkan isim, kulislerde gönderileceği konuşulan Teknik Direktör Yusuf Şimşek oldu.
Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi Programı’na katılan Şimşek, yaşanları; “Gerçekten üzücü bir durum” olarak değerlendirdi. 
Ancak kendilerinin yılmadan, usanmadan çalışmaya devam ettiklerini belirten Yusuf Şimşek, bunun sonucunda 11 hafta sonra gelen 3 puanın sevindirici olduğunu söyledi.
“Futbolcu kardeşlerimiz tebrik ediyorum” diyen Şimşek, “Bir galibiyetle güller açmıyor. Mersin'in değerli iş adamlarının destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. Bandırmaspor ile oynadığımız maç 12 puanlık 15 puanlık bir maçtı nedeniyse rakiplerimiz Elazığspor ile Manisaspor puan kaybetmişti. Devreyi 9 puanla kapatmamız güzel oldu. Yönetimimiz çalışıyor, ikinci yarı bambaşka olacak. Ben anlaşırken devre arası tahta açılırsa devam edeceğim demiştim. Biz açacak gibi transfer görüşmelerine devam ediyoruz. Düşüncem transfer tahtası açılmazsa gitmek yönünde" ifadelerini kullandı.

“BAZI OYUNCULARLA GÖRÜŞÜYORUZ”
Transfere ilişkin Nduka iddialarına ise Şimşek, "Nduka, ile ilgilendik kendisi zaten eski oyuncumuz fakat Nduka bizlere Türkiye'ye dönmeyeceğini belirtti. Çocuklarına pasaport ve oturma hakkı gerekiyor birde FC Will ile sözleşmesini feshetmesi şu aşamada biraz zor.  Güven Varol için teklif var ama Güven gemiyi terk etmez diyorum. Takımda kalacaktır" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA