PERİLER PARKEYE ÇIKIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PERİLER PARKEYE ÇIKIYOR


 

Mersin’i, Türkiye Bilyoner.com, Kadınlar Basketbol Ligi ve Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Lig’inde temsil eden 5 takım bugün 2016’nın son maçı için parkeye çıkacak.

Türkiye Bilyoner.com ve Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcilerimizden Mersin Büyükşehir Belediyespor 11. hafta karşılaşmasında bugün sahasında Tosyalı Toyo Osmaniye’yi konuk ediyor. Lig’de ye alan diğer temsilcilerimizden MBK Doğuş Hastanesi de, deplasmanda Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne konuk olacak.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Lig’inde mücadele temsilcilerimiz de bugün sahaya çıkacak. İlk olarak Mersin Büyükşehir Belediyesi Gelişim takımı, Ankara’da TED Ankara Kolejliler öne çıkacak. Ardından bir diğer temsilcimiz Mersin Üniversitesi ise sahasında İstanbulgücü SK’yi konuk edecek. Son olarak yine Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Lig’inde Mersin’i temsil eden Mersin Kurtuluş Spor ise Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’ne konuk olacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA