Sonunda CEO’da konuştu! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sonunda CEO’da konuştu!


 

Mersin İdman Yurdu CEO’su Haluk Kulaçoğlu sessizliğini bozarak; yüksek maaş aldığı iddialarından transfere kadar önemli açıklamalarda bulundu.

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu Kulüp CEO’su Haluk Kulaçoğlu, kendisi ve kulüp menajeri Cabner Çuvalcıoğlu’nun maaşı hakkında yapılan spekülasyonlara cevap verdi.

Kulüpte yaşanan ödeme sıkıntısı hakkında açıklama yapan Kulaçoğlu, kendilerine bu konuda imtiyaz tanınmadığını söyledi. Kulaçoğlu, “Hakkımızda çıkan söylenti ve haberler gerçeği yansıtmıyor. Ben ve kulüp menajerimiz 4 aydır buradayız ve şimdiye kadar bir maaş alabildik. Sözü edildiği üzere maaşlarımız 30 bin ya da 50 bin gibi rakamlar değil. İkimizin toplam maaşı 20 bin TL” dedi

İddiaları kötü niyetli bulduğunu söyleyen Kulaçoğlu, “Biz transfer tahtasının açılması hususunda yoğun çaba sarf ederken, bu söylemler bizi olumsuz etkiliyor. Şu anda transfer tahtasının açılması için kulübün çözmesi gereken 34 dosya var. Ve durmadan dosya ekleniyor. Bu isimlerle teker teker görüşüyor, anlaşma zemini arıyoruz. Bu da işlerimizi zorlaştırıyor” şeklinde konuştu.

“KAHRAMANLI ALACAĞINDAN FEREGAT ETSİN”

Öte yandan federasyondan gelecek olan 2 milyon TL’nin hesaba yatırılması halinde  Ali Kahramanlı’nın temliğine gideceğini dile getiren Kulaçoğlu, “Eski başkanın feragat etmesi halinde ancak bu parayı kullanabiliriz. Kulübün borçlu olduğu kişilerle anlaşma zemini ararken, bu kişileri Mersin’den arayanlar ve indirime gitmemesi konusunda uyaranlar var. Hangi şartlarda ve kimlerle  mücadele ettiğimizi anlayın” dedi

Bueno ile ilgili Tunus kulübünün şikayeti geri çektiğini de söyleyen Kulaçoğlu, “3 puanımızın geri iadesi konusunda ciddi aşama kaydettik. Elazığspor’u bu konuda emsal gösterdik. Sonuca ulaşacağımızı düşünüyorum. Umarım ikinci yarıya 12 puanla ve moralli başlayan bir ekip olacağız” dedi.

“TRANSFERLERİMİZ HAZIR”

Transfer tahtasının açılması durumunda 8-9 oyuncuya görüştüklerinin ve bir çoğu ile anlaşma sağladıklarını da söyleyen Kulaçoğlu, “Kaliteli bir kadro için düğmeye bastık .  Eğer transfer tahtasını açmamız halinde bu takım kesinlikle bu ligde kalacaktır.  Taraftarımızın hiç şüphesi olmasın” diyerek umut dağıttı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA