VAATLER BÜYÜK GERÇEKLER ‘TEKRAR’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VAATLER BÜYÜK GERÇEKLER ‘TEKRAR’


 

MİY’e büyük vaatlerle başkan olan Ali Tekin, transfer dönemine bir hafta kala dil değiştirdi!

“Takımı borç yükünden kurtaracağım, transfer tahtasını açacağım” diyen Tekin, önceki başkanlar gibi ‘kent destek olmuyor, borç çok’ bahanelerine sığındı. 

Büyük vaatlerle başkanlığa talip olan ancak aradan geçen 4 aya rağmen verdiği sözleri yerine getirmeyerek ‘borç çok, destek verilmiyor’ eleştirisine sığınan Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Tekin, son açıklamaları ile gündemi değiştirme çabalarını sürdürdü. 
NTV Radyo Spor’da yayınlanan Anadolu’da Spor programına konuk olan Tekin, devre arası transfer dönemi yaklaşırken transfer tahtasını açıp açmayacakları ile ilgili soruları bahanelerle geçiştirmeye çalıştı. 
“2011-2012 döneminden kalan borçlar nedeniyle 900 gündür transfer tahtası kapalı” diyen Tekin, “Görüşmeler yapıyoruz ama borç yükü ağır. 150 milyon TL’ye yakın, bir kişinin tek başına ödeyemeyeceği bir borç var” dedi. 
Ödenmeyen borçlar nedeniyle eski başkanlara yüklenen Tekin, kent dinamiklerini de kendisine destek vermemekle eleştirdi. “Şuanda bize destek verseler tahta açılır, transferlerimizi de yaparız ama destek yok” diyen Tekin, “Ne vali, ne belediye başkanı durumumuzu sormadı. 16 bin üyeli MTSO bugüne kadar bize hiç yaklaşmadı. Bu kulüp Mersin’in kulübü ise hep beraber ayağa kaldıracağız. Şu 3-5 gün içinde bize ekonomik olarak destek verirlerse ayağa kalkarız” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA