KİM NASIL OYNADI? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KİM NASIL OYNADI?


 

Mersin İdman Yurdu ilk yarı sonunda 3 galibiyet, 3 beraberlik, silinen 3 puan ile toplamda 9 puanla ligi 18’inci sırada tamamlayarak ilk yarıyı noktaladı. Kırmızı-Lacivvertlilerin ilk yarı performansını sizler için değerlendirdik.

ALİ ŞANLI

Evindeki son karşılaşmada Bandırmaspor’u ağırlayan Kırmızı Şeytanlar, 11 hafta sonunda 3 puan kazanırken, 6 hafta sonunda gol atarak da başka bir hasrete son verdi. İkinci yarıya umutlu girecek olan Mersin İdman Yurdu’nda şimdi de olası transfer tahtasının açılması durumunda yapılacak transferlerle beraber takım içinde kimlerin gideceği konuşulmaya başlandı.Oyuncuların ilk yarı itibari ile performanslarına bakıldığında ise bir çok oyuncunun işinin zor olduğu gözleniyor.

Futbolcuların ilk yarı karnesi
Mihaylov- Transfer edildiğinde büyük umutlar beslenirken, kalenin emin ellerde olduğunu düşünenlerin sayısı bir hayli fazlaydı. Ama maçlar oynandıkça, bir birinden kötü goller yiyen Mihaylov, bir anda hedef tahtası oldu. İlk yarı boyunca sergilediği performans ile takımda kalması çok zor gözüküyor.
Mitroviç- Takım içinde yeri garanti olan, oynadığı futbol ile göz dolduran ve defansı tek başına toparlayan Mitroviç, ilk yarının en iyi futbolcusu olmayı uzak ara hak etti.
Nurullah- İyi niyetli, savaşçı, istekli ama yetenekleri sınırlı. Takım için eklinden geleni yaptı. Takımda kalma olasılığı yüksek.
Serol- Maalesef bu ligin oyuncusu değil, zaman zaman iyi performans gösterse de genel anlamda vasatı aşamadı. Takıma yapılacak ilk transferlerin Stoper mevkiine olacak olması kesin gibi bir şey.
Abdulkadir- Eline geçen fırsatı iyi değerlendiremedi. Adamını kaçırdı, topu iyi kullanamadı, oyun zekası ve çevre kontrolü yetersiz. Bu hali formayı tekrar giymesi çok ama çok zor.
Hakan Olgan- Asıl mevkii sağ bek olan ama orta sahadaki sıkıntı yüzünden bu bölgede oynayan genç oyuncu sıradan bir performans gösterdi. Son oynadığı Altınorduspor maçında gördüğü kırmızı kartla işini iyice zora soktu.
Emrah- Maalesef şansı iyi kullanamayan oyuncular kervanının başını çekiyor. Sahada duracağı yeri bilmeyen, pas veremeyen, oyunun sadece tek yönünü oynayan genç oyuncu ikinci yarı forma giyme şansı yok. Olası yapılacak transferler ile 18 kişilik kadroya girme şansı olmayan oyuncunun kiralık verilme olasılığı daha yüksek.
Gökhan Akkan- Alt liglerde oynarken birden bire TFF 1.Liginde kendini bulan Gökhan, ilk yarı boyunca gösterdiği performans ile işi çok zor. Çok acemi hareketler yapan, topu kullanamayan, tek hamleli Gökhan, ikinci yarı forma giymesi en zor isimlerden. 
Güven Varol- Takıma geç katılan, sezon başı kampı görmeyen Güven, ilk yarı boyunca sergilediği futbol tam anlamı ile hayal kırıklığı. Tecrübesine yakışmayacak maçlar çıkaran Güven ikinci yarı ancak hamle oyuncu olarak maçlara sonradan girer.
Sinan Kaloğlu- Güven gibi sezon başı kampı geçirmeyen tecrübeli futbolcu varlığı ile yokluğu pek hissedilmedi. Direk oynadığı ve sonradan girdiği bir çok karşılaşmada yürümekten aciz olan tecrübeli oyuncu devre arası kampında iyi idman yaparsa maçların son bölümünde belki şans bulur.
Tita- Yetenekli, zaman zaman istekli ama oda arkadaşları gibi kamp görmemenin zaafını yaşadı. İlerlemiş yaşına göre ortalama maç çıkaran Tita etrafındaki oyuncuların kalitesi artarsa takıma daha çok fayda sağlayabilir.
Pedriel- İyi bir takımda iş yapabilecek bir oyuncu. Ama ilk yarı sergilediği futbol göz doldurmadı. İkinci yarı etrafı süslenirse iş yapar.
Tolga Şahin- Genç oyuncular içinde en yeteneklisi. Ama son maçlarda ki kötü performansı kafaları karıştırdı. Biran önce toparlanmalı yeteneklerine ihanet etmemeli.

HOCA BİLİNMEZLİĞİ!...
Diğer genç oyuncular fazla bir forma şansı bulamadığı için haksızlık yapılmaması için yorum yapılmadı. 
Levent Arıkdoğan’ın yerine gelen Yusuf Şimşek ise hala soru işareti. Evet elindeki oyuncular sınırlı, yetersiz, hamle oyuncusu yok. Ancak hoca bunları bilerek geldi. Ve bunları bilmesine rağmen hemen hemen her maça elinde çok iyi kadro varmışçasına 3 forvet ile çıkması, ilerde basması, rakibinin üzerine gitmesi soru işareti yarattı. Oysa elindeki kadro yapısına göre oynasa, orta sahayı kalabalık tutarak bekleyen takım olsa daha çok puan toplama şansı olabilirdi. Kulislerde konuşulanlara bakılırsa hocanın gönderileceği hatta yerine Levent Eriş’in dahi geleceği konuşuluyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA