KUVAYI MİLLİYE YÜRÜYÜŞÜ’NE İZİN ÇIKMADI MI? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KUVAYI MİLLİYE YÜRÜYÜŞÜ’NE İZİN ÇIKMADI MI?


 

Mersin’in kurtuluşunun 95’inci yılının kutlanacağı 3 Ocak öncesi garip bir iddia gündeme geldi.

Kent sokakları haftasonu ‘teröre karşı yürüyüş’ ile renklenirken Toroslar Belediyesi’nin 2005’ten buyana düzenlediği geleneksel ‘Kuvayı Milliye Yürüyüşü’ne bu yıl izin verilmediği öne sürüldü.

HEDİYE EROĞLU

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 95’inci yıldönümünde organize edecekleri Kuvvai Milliye Yürüyüşü ve etkinlikleri öncesinde hazırlıklarını tamamlarken, gündeme atılan bir iddia ortalığı karıştırdı.
Sosyal medyada Mersin Valiliği’nin yürüyüşe izin vermediği öne sürülürken Toroslar Belediyesi’ne henüz resmi bir yazı ulaşmadığı öğrenildi. Ancak sosyal medyada özellikle MHP’ye mensup kişiler yaptıkları yorumlar ile yürüyüşün engellendiğini savunarak, nedeninin açıklanmasını istedi. Toroslar Belediyesi konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmazken Belediye Başkan Hamit Tuna’nın valilik ile görüşmelerinin sürdüğü öğrenildi.  

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA