TÜVTÜRK: “Kredi kartı ile ödeme olmayacak” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TÜVTÜRK: “Kredi kartı ile ödeme olmayacak”


 

TÜVTÜRK A.Ş. gazetemize yaptığı açıklama ile ‘araç muayene istasyonlarında kredi kartı ile ödeme başladığı’ yönündeki açıklamaların asılsız olduğunu açıkladı.

TÜVTÜRK A.Ş.’den yapılan açıklama ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Ulaşım Araçları İmalat, Satış ve Onarımı Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Kisi’nin, kredi kartlı ile ödemeye dair sorunun çözümü için istasyonlarda pos cihazı bulundurulacağı yönündeki açıklamanın gerçeği yansıtmadığı bildirildi. TÜVTÜRK açıklamasında, “T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın denetiminde periyodik araç muayene hizmeti vermeye yetkili tek kuruluş olan TÜVTÜRK, bu hizmeti 2008 yılında imzalanan İmtiyaz Sözleşmesi kapsamında gerçekleştirmektedir. T.C Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve Özelleştirme İdaresi ile yapılan İmtiyaz Sözleşmesi gereği, TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları’nda tüm muayene ücretleri nakit olarak tahsil edilmektedir. İstasyonlarımızda kredi kartı ile herhangi bir ödeme kabul edilmemekte ve bahsi geçen sözleşmeye göre araç muayene hizmeti karşılığı alınan ücretlerin yüzde 40’ı ve gecikme cezalarının tamamı tahsilatı müteakiben Hazine’ye aktarılmaktadır” denildi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA