Galibiyet ile kapatmak istiyorlar | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Galibiyet ile kapatmak istiyorlar


 

TFF 1. Lig’in 16. Haftasında Mersin İdman Yurdu, yarın evinde Bandırmaspor ile karşılaşacak. Mersin Stadyumu’nda saat 16.00’da oynanacak olan karşılaşmayı hakem Sarper Barış Saka yönetecek.

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu, Bandırmaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı. Kırmızı Lacivertlilerin, Teknik Direktör Yusuf Şimşek yönetiminde Macit Özcan Tesisleri'nde yağmur altında gerçekleştirdiği taktik ağırlıklı antrenman, yaklaşık 1 saat sürdü. Mersin İdman Yurdu’nda cezalı olan Hakan Olgan, sakatlığı devam eden Ense maç kadrosunda olmayacak. Sakatlığı geçen ama maç saati oynayıp oynamayacağı belli olacak olan Serol da kadroya dahil edildi. Antrenmanın ardından ilk yarının son maçı ile ilgili açıklama yapan Yusuf Şimşek, “Bandırma maçı bizim çıkış maçı olacak. Bu maçı alarak İkinci yarıya daha umutlu başlamak istiyoruz. Çok zor olacağını biliyoruz ama Bandırmaspor’u yenecek kalitemiz var” dedi. Şimşek taraftarın maça gelerek bu zorlu maçta takımına destek vermesini de istedi.

Öte yandan Pazar günü oynayacak maç için Bandırmaspor Mersin’e gelerek kamp yapacağı otele yerleşti. Teknik adam Feyyaz Uçar kritik maçla ilgili açıklama yaparak maçın önemine değindi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA