“HİZMETLERİMİZLE GÜNDEMDE OLACAĞIZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“HİZMETLERİMİZLE GÜNDEMDE OLACAĞIZ”


 

İçişleri Bakanlığı tarafından Akdeniz Belediye Başkanı olarak görevlendirilen Akdeniz İlçe Kaymakamı Hamdi Bilge Aktaş, Belediye Başkanlığı görevine resmen başladı.

 Belediyede ilk olarak birim yöneticileriyle bir toplantı yapan Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, vatandaşlara verilen belediyecilik hizmetlerinde aksama yaşanmaması için azami ölçüde gayret gösterilmesini istedi. 

Toplantıda ilk olarak söz alan Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, belediye hizmetlerinin sürekliliğinin sağlanması için belediye yöneticileriyle ortaklaşa çalışacaklarını vurguladı. Başkan Aktaş, “Devletimizin bize verdiği bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Tabi bu süreçte Akdeniz Belediyesi yöneticileri ve personeliyle birlikte çalışacağız. Valisinden kaymakamına, belediye başkanından yöneticisine kadar hepimizin varlık nedeni yöre halkına hizmet etmektir. Bizim varlığımızın kutsiyeti yoktur, aksine halkımıza yaptığımız hizmetle varlığımız tescillenir. Herkes üstüne düşeni yaptığı sürece herhangi bir sıkıntı yaşanmayacaktır. Ben de dâhil olmak üzere hizmeti yapan da yapmayan da karşılığını alacaktır. 
Herkes kendi alanında uzmandır. O yüzden herkes kendi görevini yapacaktır. Ben size bir maestro, bir koro şefi gibi eşlik edeceğim. Esas elemanlar sizlersiniz. Öneri getireceksiniz, gerektiğinde hayır demesini bileceksiniz. Akdeniz halkımıza en güzel hizmeti hep birlikte yapacağız” dedi.
Daha sonra yöneticiler kendilerini tanıttı ve birimleri hakkında kısa birer rapor verdi. Toplantı, karşılıklı görüş ve önerilerin ardından sona erdi.  (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA