ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN İÇ ISITAN YARDIM | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN İÇ ISITAN YARDIM


 

Mersin’in Mut ilçesi Karaman sınırındaki Gökçetaş köy okulundaki öğrencilere ülkü Ocakları’ndan iç ısıtan yardım geldi.

Mersin Ülkü Ocakları’nın ihtilaç sahiplerine; giyim ve kırtasiye yardımları devam ediyor. Ülkü Ocakları üyeleri son olarak Mersin’in Mut ilçesi Karaman sınırındaki Gökçetaş köyünde bulunan, 2 dersliği 45 öğrencisi olan fiziki şartlarının 21. Yüzyılın çağdaş eğitim anlayışına ters düşen Gökçetaş İlkokulu öğrencilerine yardım eli uzattı. Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve üyeler ziyarette öğrencilere; kışlık bot, içlik, kırtasiye malzemeleri, hikâye kitapları ve tarihi çocuk oyun setlerinin olduğu hediyeler verdi. 

Soğuk kış gününde geleceğin teminatı çocukların içlerini ısıtacak hediyelerin dağıtımı duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. 

“OKUL SIRALARINDA TİTREYEN YAVRULARIMIZ, BUNA RAĞMEN OKUMA
İSTEĞİNDE” 
Mersin Ülkü Ocakları il Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Ülkü Ocakları’nın çağın eğitim ateşi olduğunu söyleyerek, “Mersin'in Mut ilçesindeki Gökçetaş İlkokulu'na yaptığımız ziyarette gördüğümüz manzara yürekleri sızlattı. Baş Komutan Atatürk'ün ilke ve inkılaplarının ülkü olarak anlatıldığı eğitim yuvasında, soğuğu iliklerine kadar yavrularımız gözlerimizi doldurduğunu, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, dışarıdaki soğuk havayı okul sıralarında otururken hissettiğini gördük ve bu duruma sessiz kalmadık. Çocuklara; 50 adet bot, hikaye kitabı, kırtasiye malzemeleri ve soğuk havalarda giymeleri için içlik yardımında bulunduk. Okul sıralarında titreyen yavrularımız, tüm elverişsiz şartlara rağmen okuma
istekleri Başbuğ Türkeş'in ‘Fikir, iman ve ülkü aşkı. İnsanları güçlü yapan bunlardır’ sözünün tam tezahürüdür. 
Mersin Ülkü Ocakları olarak yüzlerindeki masumiyet ve sevinçle kalbimizi ferahlatan
kıymetli yavrularımıza, bizleri misafirperverliği ile bahtiyar eden, evlatlarımızın eğitiminde emeği yadsınamaz olan kıymetli öğretmenlerimize teşekkür ederiz” dedi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA