KAZANMAK İSTİYORUZ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAZANMAK İSTİYORUZ


 

Mersin İdman Yurdu, bu hafta evinde oynayacağı Bandırmaspor maçının hazırlıklarına başladı.

ALİ ŞANLI

 Kırmızı Lacivertliler Teknik Direktör Yusuf Şimşek yönetiminde antrenman yaptı. Isınma koşuşu ile başlayan antrenman, daha sonra tempolu koşu ile devam etti. Ardından dar alanda çift kale maç yapan takım, soğuma egzersizleriyle antrenmanı tamamladı. Antrenmanda Yusuf Şimşek de oyuncularla birlikte çalışırken, sık sık futbolcularını uyardı. Öte yandan idman öncesi futbolcularla toplantı yapan Şimşek, Göztepe maçında yapılan hataları anlatırken, gidişatla ilgili oyuncuları ikaz etti.
Teknik Direktör Yusuf Şimşek, maçlara iyi başladıklarını ancak devamını getiremediklerini ifade ederek, “Gol yollarında etkili olamıyoruz. Pazar günü evimizde oynayacağımız Bandırmaspor maçını kazanıp, yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

GÜZEL HABER
Öte yandan Mersin İdman Yurdu’na rakip den güzel haber geldi. Bandırmaspor, Brezilyalı oyuncu Alex Amado ile yollarını ayırdı. Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Bilgen Süngü, Teknik Direktör Feyyaz Uçar ile düzenlediği basın toplantısında, ayrılmak için haklı gerekçeler sunan Brezilyalı oyuncunun sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshettiklerini söyledi. 
Feyyaz  Uçar da hafta sonu deplasmanda Mersin ile yapacakları maçtan puan veya puanlarla dönmeyi hedeflediklerini belirtti. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA