VALİ ÇAKACAK’TAN İŞ KADINLARINA TAM DESTEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VALİ ÇAKACAK’TAN İŞ KADINLARINA TAM DESTEK


 

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD) Başkanı Ayferi Tuğcu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Mersin Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından (MESİAD) geçtiğimiz hafta düzenlenen Yılın İş İnsanı Ödül Töreni’nde Yılın Kadın Girişimcisi Ödülüne layık görülen Sali

Sahil Valilik Makamında gerçekleştirilen kabulde konuşan Vali Çakacak, GİŞKAD’ın kadınların çalışma hayatı ve sosyal yaşama entegre olmasına imkân sunacak önemli projeler hayata geçirdiğini belirterek, “Kadınlarımızı, iş hayatında görmekten ve onların önemli başarılarına tanıklık etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Kadınlarımızın ilimiz ve ülkemizin ekonomik gelişiminde aktif rol oynayarak Cumhuriyetimizin 100’üncü kuruluş yıldönümünde belirlediğimiz hedeflere önemli derecede katkı sunduğunu da memnuniyetle ifade etmek istiyorum. Biz, Türk kadınının ekonomik hayatın içinde bulunmasını çok önemsiyoruz. Bu yüzden, onların önemli başarılara imza atmasını sağlayacak her türlü projenin tüm kurumlarımızla birlikte destekçisi olmaya da devam edeceğiz. Çünkü kendine güvenen, ayakları yere sağlam basan kadınlar; güçlü yarınlar ve güçlü Türkiye demektir” ifadelerini kullandı.

 Konuşmasının devamında, MESİAD tarafından yılın kadın girişimcisi seçilerek ödül alan Saliha Adıcan’ı da aldığı ödülden dolayı tebrik eden Vali Özdemir Çakacak, “Saliha hanımın aldığı ödül hem ilimiz hem de ülkemizdeki kadın girişimcilerimizi teşvik edecek ve iş dünyasındaki kadın girişimci sayısının artmasına da vesile olacaktır” dedi.
 Konuşmasının sonunda 2017 yılının hem ilimiz hem de ülkemiz için hayırlı ve başarılı çalışmalarla dolu bir yıl olması temennisinde bulunan Vali Çakacak, GİŞKAD Başkanı Tuğcu’ya ve yönetimine dernek çalışmalarında başarılar diledi. 
Dernek Başkanı Tuğcu da, Vali Çakacak’ın 15 Temmuz sürecinin ilimizde herhangi bir olay yaşanmadan atlatılmasında büyük rol oynadığını belirterek, “15 Temmuz’dan sonra ilimizde çalışma hayatı ile birlikte sosyal hayat hiçbir şekilde aksamadan devam etti. GİŞKAD olarak, Sayın Valimize 15 Temmuz sürecinde göstermiş olduğu hassasiyet ve başarılı yönetimi için şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. 
Vali Özdemir Çakacak’a kendilerine vermiş olduğu desteklerden ve göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı da şükranlarını sunan Tuğcu, derneğin çalışmaları ve önümüzdeki dönemde gerçekleştirmek istedikleri projeler hakkında bilgi verdi. Kabul, karşılıklı fikir alışverişi ile sona erdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA