BÜYÜKŞEHİR PERSONELİ ‘ETİK’ EĞİTİMİ ALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÜYÜKŞEHİR PERSONELİ ‘ETİK’ EĞİTİMİ ALDI


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilen ‘Etik Kurallar Eğitimi’ ve Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen ‘2016 Yılı Hizmet İçi Eğitim Programları’nın kapanış töreni gerçekleştirildi.

Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen kapanış törenine Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Devran Kutlugün, MEÜ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ali Havare, belediye personelleri ve akademisyenler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende konuşma yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Devran Kutlugün, mahalli ve müşterek ihtiyaçların karşılanmasının daha iyi eğitimden, gelişmelere, yeniliklere ve mevzuata hakim olmaktan geçtiğini ifade etti. Kutlugün konuşmasında, “Eğitimin temelinde her şeyden önce insan faktörü yatar. Eğitim, öğretim ve gelişim bir ömür boyu devam eder. Eğitim ihtiyacının belirlenmesi topluma ve insanlara daha iyi eğitim verilmesi, bizim tabirimizle belediyeciliğin yasal alt yapısıyla mahalli ve müşterek ihtiyaçların karşılanması mutlak suretle daha iyi eğitimden, gelişmelere, yeniliklere ve mevzuata daha çok hâkim olmaktan geçer. Bu anlayış çerçevesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim ihtiyacının gerek kişisel, gerek mesleki hayatımızda gerekse de sosyal hayatımızda bitmeyeceğini ve sürekli tekrarlanması gerektiğini mutlaka göz önünde bulundurmak gerekiyor” ifadelerine yer verdi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak 2017 yılında verilecek olan Hizmet İçi Eğitimleri daha da artırmayı ve geliştirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Devran Kutlugün, “Eğitim hedeflerimizi Mersin Büyükşehir Belediyemizin vizyonu, misyonu ve stratejik hedefleri doğrultusunda belirlemiştik. Sizden bundan sonraki istirhamımız öğrendiklerinizi hayata geçirmeniz. Bu çerçevede Mersin Üniversitesi ile gerçekleştirilen bu eğitim programının hepinize hayırlı olmasını, bundan sonraki meslek hayatınızda da başarılara vesile olmasını temenni ediyoruz. Hedefimiz 2017 yılında bu eğitimleri daha da artırmak ve geliştirmek, Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak da mükemmel hizmeti verebilmektir. Mersin Üniversitesi’ne teşekkür ediyor, bu işbirliğinin devam etmesi gerektiğini vurgulamak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Devran Kutlugün, yaptığı konuşmanın ardından Mersin Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ali Havare’ye plaket takdim etti. Plaket takdiminin ardından Prof. Dr. Ali Havare tarafından ‘Etik Kuralları Eğitimi’ sunumu yapıldı. Eğitime, Mersin Büyükşehir Belediyesi tiyatro topluluğunun Etik Tiyatro Skeçleri eşlik etti. (Bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA