MEMUR-SEN’DEN TERÖR TEPKİSİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEMUR-SEN’DEN TERÖR TEPKİSİ


 

Memur-Sen üyeleri son zamanlarda yaşanan terör olaylarını ve Rus Büyükelçi suikastını protesto etti. İl Temsilcisi Çelik, Türkiye üzerinde kirli bir oyun oynandığını dile getirdi.

SONER AYDIN

Mersin’de Memur-Sen üyeleri son zamanlarda askere ve polise yönelik bombalı saldırılara ve Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’a yönelik suikasta tepki gösterdi. Özgür Çocuk Parkı’nda bir araya gelen sendika üyeleri “#Vatansanacanımfeda” pankartı ve dövizleri açtı. Sendika adına açıklama yapan il başkanı Abdulla Çelik, Türkiye’nin kritik bir süreçten geçtiğini söyledi.

“BİRLİĞİMİZİ BOZMAK İSTİYORLAR”
İstanbul Beşiktaş’ta ardından Kayseri’de gerçekleştirilen bombalı saldırılara ve önceki gün Ankara’da büyükelçiye yönelik suikasta tepki gösteren Çelik, “Ülkemiz üzerinde kirli bir oyun oynanmak isteniyor. Açıkça görülmektedir ki Rus Büyükelçiye yapılan saldırı, Türkiye-Rusya ilişkilerinin normalleşme sürecini bozmaya yönelik bir provokasyondur. Terör saldırıları ile birliğimiz ve beraberliğimiz bozulmak isteniyor. Ama başaramıyorlar, başaramayacaklar” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA