SÜPER AMATÖR’DE PERDE AÇILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SÜPER AMATÖR’DE PERDE AÇILDI


 

Süper Amatör Lig’de ikinci yarı ile birlikte heyecan başladı.

Anamur durdurulamazken, alt tarafta Mersin Gençlerbirliği, Gülnar ve Anamur Muz Spor’un ligde kalma mücadelesi sürüyor. 

ALİŞANLI

Mersin’de 14 takımın Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkmak için mücadele ettiği Süper Amatör Lig’de ikinci yarı başladı. Açılış maçlarında lider Anamur Belediyespor galibiyetle başlangıç yaparken, alt sıralarda çekişme tüm hızıyla sürdü. 

ANAMUR DURDURULAMIYOR
Süper Amatör Ligi’nde ikinci yarının ilk maçları oynandı. Ligde zirveyi bırakmayan Anamur Belediyespor, ikinci yarı açılış maçında Akdenizgücü’nü ağırladı. Yeşil-beyazlı takım rakibi Akdenizgücü’nü 3-0 yenerek, Play off şansını büyük ölçüde garantiledi. 
Süper Amatör Lig’de anamur’in ikinci temsilcisi olan Anamur Muz Spor ise Erdemli Belediyespor’a farklı mağlup oldu. İkinci yarının ilk maçında, Anamur Muz Spor karşısında, üstün bir futbol sergileyen Erdemli maçı 7-0 kazandı. Anamur Muz Spor bu skorla ligde kalma şansını azalttı. 

GENÇLERİ YILDIRIM ÇARPTI
Süper Amatör Kümede alt tarafı yakından ilgilendiren karşılaşmada ise Mersin Gençlerbirliği ile Yıldırımspor karşı karşıya geldi. Bir alt Lige düşme adayı olarak ilk akla gelen iki takımın maçında futbolda skorda kimseyi tatmin etmedi. Orta sahada mücadele şeklinde geçen karşılaşmada her iki takımda az sayıda buldukları fırsatları değerlendiremedi. Karşılaşma 0-0 berabere bitti. Maçta çıkan bu skor her iki takımada yaramadı.

AĞIR YARA ALDI
Süper Amatör de Play-Off’da oynamayı bir bakıma garantileyen Akdeniz Belediyespor ise ligde kalma hesapları yapan Gülnar Belediyespor’a acımadı. Sunu Çimde oynanan karşılaşmada Gülnarspor maçın ilk dakikalarında 1-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamayınca dakikalar 45’i gösterdiğinde önde olan ekip ligde rahat konumda olan Akdeniz Belediyespor oldu 2-1. İlkyarı nu skor ile biterken ikinci yarıya maçı çevirmek için sahaya çıksa da Gülnarspor 2 gol daha yiyerek karşılaşmadan 4-1 mağlup ayrıldı. Bu skor ile düşme korkusunu yakından hisseden Gülnar ekibi seri galibiyetler almaz ise Küme düşen takımlar arasında yer alır. 

İÇELSPOR LİDERLİĞİ SEVDİ
Öte yandan Mersin 1. Amatör Ligde mücadele eden İçelspor da, açık ara liderliğini sürdürüyor. Siyah beyazlı ekip bu hafta deplasmanda Reşadiyespor ile karşılaştı. İlk yarısı 0-0 beraber sonuçlanan karşılaşmanın ikinci yarısında İçelspor aradığı galibiyet golünü buldu. Siyah beyazlı ekip 65. Dakikada Mustafa Demirtaş ile 1-0 öne geçtiği karşılaşmayı galip bitirerek yenilmezliğini sürdürdü. 
Bu sonuçla ligde 33 puana ulaşan İçelspor ligin zirvesindeki yerini sağlamlaştırdı. İçelspor Reşadiyespor karşılaşmasından önce her iki takım Kayseri’de yaşanan ve ülkeyi yasa boğan patlamada şehit olanlar askerler ve siviller için Türk bayrağı açtılar ve saygı duruşunda bulundular.

GENÇLERDEN TEPKİ
Ayrıca U 14 Liginde Çukurova İdman Yurdu ile Türk Ocağı karşı karşıya geldi. Maçtan önce İstanbul ve Kayseri’de ki terör saldırıları tepki gösterildi. Çevik Şube Müdürlüğü’nden çok sayıda polis de karşılaşmayı izlemeye geldi. Çukurova İdman Yurdu’nun 2-1 kazandığı karşılaşmada maçtan çok maç öncesi dikkat çekti. Geleceğin yıldız oyuncuları ile birlikte sahaya çıkan Çevik Kuvvet Polisleri, Türk Bayrağı açarak terör kınadılar.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA