HASTANELERE, AKÜLÜ HASTA TAŞIMA ARACI GELİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HASTANELERE, AKÜLÜ HASTA TAŞIMA ARACI GELİYOR


 

Silifke Devlet Hastanesi’nde akülü hasta taşıma araçları, konforlu sağlık hizmeti için akülü taşıma aracı yaşlı ve engellilere taşıma aracı hizmete girdi.

Mersin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Memnune Çamsarı, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların sağlık hizmetini konforlu ve daha kolay almalarını sağlamak amacıyla birliğe bağlı sağlık tesislerine akülü hasta taşıma aracı alımı planladıklarını söyledi. Çamsarı bu kapsamda ilk olarak Silifke Devlet Hastanesinde alımı tamamlanan akülü hasta taşıma araçlarının hizmet vermeye başladığını duyurdu.

Silifke Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Hüseyin Gölgeli de, Silifke Devlet Hastanesi’nin 2013 yılından itibaren yeni hizmet binasında 200 yatak kapasitesi ile hizmet verdiğini anımsattı. Silifke Devlet Hastanesi’nin yıllık ortalama 120 bin hastaya Acil Serviste, 400 bin hastaya da polikliniklerde ayaktan sağlık hizmeti sunduğunu aktaran Gölgeli, “Halkımızın hak ettiği hizmeti en iyi şekilde verme gayreti içerisindeyiz. Silifke Devlet Hastanesi engelli vatandaşlarımız için yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Mersin Valiliği tarafından erişilebilirlik belgesi ile ödüllendirilmiştir. Hastanemize başvuran yaşlı ve engelli hastalarımıza kolaylık sağlamak ve onlara daha iyi sağlık hizmeti vermek amacıyla Mersin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğimizin talimatı ile akülü hasta taşıma araçlarının alınması planlandı. Hastanemiz ana giriş danışma önüne 2 adet, Acil Servise 2 adet ve Çocuk Hastalarımız için Çocuk Cerrahi Servisine 1 adet olmak üzere 5 adet akülü hasta taşıma aracı alınmıştır. Özellikle çocuk hastalarımızın ameliyathaneye bu araçlarla konforlu bir şekilde taşımak onların korkularını hafifletmekte oldukça etkilidir. Yaşlı hastalarımız ve yürümekte zorlanan hastalarımız için büyük bir kolaylık sağlayan akülü hasta taşıma araçlarımız için olumlu tepkiler ve teşekkürler almaktayız. Silifke halkına sağlık hizmetinin en iyisini verme gayreti içerisinde olan hastanemiz hizmet kalitesini arttırmak için koymuş olduğu hedeflere emin adımlarla ilerlemektedir” dedi. (Bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA