DOĞAN HOCADAN VEDA MEKTUBU!... | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DOĞAN HOCADAN VEDA MEKTUBU!...


 

Mersin Üniversitesi’nde görevine son verilen barış imzacısı akademisyenlerden Ali Ekber Doğan, veda mektubu yayınladı.

Üniversite ile ilişkisi kesilen Doğan, uygulamanın hukuksuz olduğunu savundu.

Haber Merkezi

Mersin Üniversitesi’nde (MEÜ) “Barış için akademisyenler” bildirisine imza attıktan sonra görevine son verilen akademisyen sayısı 10’a çıktı. Sözleşmesi yenilenmeyerek görevinden edilen ve bu ay sonunda odasını boşaltacak olan Yrd. Doç. Dr. Ali Ekber Doğan'ın Mersin Üniversitesi camiasına veda mektubu yayınladı. Mektubunda Rektör Ahmet Çamsarı’ya sitemde bulunan Doğan, 20 yıl önce çalışmaya başladığı Mersin Üniversitesi'nden 25 Aralık itibariyle çıkartıldığını duyurdu. 

“SÖZLEŞMEM HUKUKSUZ OLARAK UZATILMALI”
Dosyasında gerekli m gerekli kriterleri fazlasıyla karşılamasına, bölüm ve fakülte kurulları tarafından sözleşmesinin yenilenmesi istenmesine karşın Rektör Ahmet Çamsarı tarafından sözleşmesinin uzatılmadığını dile getiren Doğan, “Hukuka ve teamüllere aykırı biçimde sözleşmemi uzatmadı. Kendisiyle mahkemeler ve tarih önünde hesaplaşacağız. Beklenen bir karar olduğu için şaşırmadım. Bugüne kadar 9 arkadaşım haksız yere işten atılmışken, tersi yönde bir karar beni daha fazla sıkıntıya sokacağı için biraz rahatladım bile diyebilirim. Üzüldüğüm şey, ülke ve üniversitede yaşanan anti-demokratik gidişatı tersine çevirememiş olmak ve Mersin'deki siz değerli arkadaşlarımdan, öğrencilerimden ayrı kalmak olacak” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA