GENEL MENAJER BAŞARISIZLIĞI ŞANSA BAĞLADI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GENEL MENAJER BAŞARISIZLIĞI ŞANSA BAĞLADI!


 

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde deplasmanda Yakın Doğu Üniversitesi’ne mağlup olan Mersin Büyükşehir Belediyespor’da, bu maçın üzüntüsü yaşanıyor.

Genel Menajer Melahat Aydın, Yakın Doğu Üniversitesi karşısında şanssız bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, “Yakın Doğu Üniversitesi karşısında şanssız bir mağlubiyet aldık. Önümüzdeki Hatay Büyükşehir Belediyespor maçını yenip tekrardan çıkışa geçmek istiyoruz. Mersin BŞB gibi oynarsak sahadan galip ayrılacağımıza inanıyorum. Çünkü biz çok kaliteli bir ekibiz ve oyuncularımız da gerçekten iyi. İstedikleri zaman neler yapabileceklerini daha geçtiğimiz hafta Fenerbahçe karşısında gösterdiler. İnşallah bu maçı kazanıp, tekrardan çıkışa geçmek istiyoruz. Burada taraftarlarımıza da büyük iş düşüyor. Onlar bize destek olduklarında biz daha iyi oynuyoruz. O yüzden Çarşamba günü bütün sporseverleri bize desteklemeye bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediyespor, ligin 9. haftasında 21 Aralık Çarşamba günü saat 18.00'de Edip Buran Spor Salonu'nda Hatay Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA