Emekçilerden Kayseri saldırısına tepki | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Emekçilerden Kayseri saldırısına tepki


 

Mersin’de emekçiler Kayseri’de gerçekleştirilen bombalı saldırıya tepki gösterdi. Emekçiler adına konuşan Kenan Hazar, “Bu son olsun. Bu ülke kana, gözyaşına doydu” diye konuştu.

SONER AYDIN

Mersin’den, Cumartesi günü sabah saatlerinde Kayseri Erciyes Üniversitesi yakınlarında askeri personeli taşıyan halk otobüsüne yönelik bombalı saldırıya tepki geldi. KESK Mersin Şubeler Platformu Mersin Eğitim-Sen Şube binasında gerçekleştirdiği basın açıklaması ile art arda gelen bombalı saldırılara tepki gösterip, lanetledi. Platform adında açıklama yapan dönem sözcüsü Kenan Hazar, saldırıda yaşamını yitirenlere başsağlığı diledi.

“BİRLİK OLMALIYIZ”

Açıklamasında birlik ve beraberlik çağrısı yapan Hazar, “Biz KESK şubeler platformu olarak bu acıları, bugün Kayseri’de olan olayları geçmişte Sultanahmet’te, 10 Ekim’de Ankara’da geçen hafta meydana gelen Beşiktaş patlamalarında gördük. Bugün birlik ve beraber olmak zorundayız. Bugün saldırılara karşı, teröre karşı daha fazla birbirimize sarılmak, bunları kınamak, kol kola olmak, barışı, demokrasiyi, insan haklarını daha çok savunmak zorundayız. Biz halkımızı, üyelerimizi, toplumu kaosa değil daha sağduyulu, aklıselim davranmaya davet ediyoruz. Bunların arkasından gelecek eylemlerin bizi rahatsız edeceğini onlara da karşı olacağımın bilinmesini istiyoruz. Bu son olsun. Bu ülkenin kana, gözyaşına doyduğunu ifade etmek istiyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA