Şeytan’dan suç duyurusu! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Şeytan’dan suç duyurusu!


 

Mersin İdman Yurdu’nun ateşli taraftar grubu şeytanlar Tevfik Sırrı Gür Stadyumu önünde toplanarak kulübün gidişatı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Taraftarlar Ali Tekin ve yönetimi ile ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

ALİ ŞANLI

Taraftarlar adına açıklama yapan Dernek Başkan Yardımcısı Hazar Yusuf Gökel, Mersin İdman Yurdu’nun yaşadığı travmanın farkında olduklarını ve bu kötü gidişata siyasilerin ve mülki idarecilerin bir an önce son vermesi gerektiğini söyledi. Umut tacirliği yapıldığını söyleyen Gökel, “Borç 160 milyona nasıl çıktı? Maçların manipüle edildiği ile ilgili kaygı içerisindeyiz. Gelen paraların akibetini bilmiyoruz. MİY taraftarları olarak suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyunun bilmesini istiyoruz. Bu takımın gerçek sahipleri olarak biz üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz. Asıl sorumluluk alması gerekenlerin de gerekeni yapması gerektiğine dikkat çekiyor, gerekirse delegelerden imza toplanarak takımın olağanüstü genel kurula gitmesini sağlayacağımızın bilinmesini istiyoruz. Bakanımızı ve idarecilerimizi göreve çağırıyoruz” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA