MTSO, 131 yaşında | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MTSO, 131 yaşında


 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Kayseri’de yaşanan bombalı terör eylemi nedeniyle 131’inci yılına buruk bir başlangıç yaptı. Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, MTSO’nun kuruluşunun 131. yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya geldi.

Gülsen KAYA

Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile başta son dönemlerde yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden şehitler olmak üzere tüm şehitler anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ardından MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut ve Başkan Yardımcısı Kasım Tanrıöver anıta çelenk bıraktı.

Törende konuşan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, MTSO’nun 131’inci yılını kutlamak için bir araya geldiklerini ifade ederek, “Cumhuriyetimizin kurucusu, Kurtuluş Savaşımızın Lideri, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda, milletimizin ve devletimizin hedeflerine kararlılıkla yürüdüğümüzü bir kez daha duyurmak için buradayız” dedi. Ülkenin kritik günlerden geçtiğini vurgulayan Aşut şunları söyledi: “Siyasi ve ekonomik olarak, en önemlisi de toplumsal huzur ve birlik anlamında her cepheden saldırı altındayız. Ancak siz terörü destekledikçe, biz birbirimize daha çok kenetleniyoruz”. 

Yaratılan korku dünyasına esir olmadan yaşamaya ve yaşatmaya devam edeceklerini vurgulayan Aşut, projelere kaldıkları yerden devam edip, siyaset üstü bir duruşla sanal kavgalara girmeden, bölmeden, ayrıştırmadan, kenti ve insanları kucaklamaya devam edeceklerini anlattı.

Mersin iş dünyasının devletinin ve milletinin yanında olmayı sürdüreceğini kaydeden Şerafettin Aşut, “Yorulmadan, küsmeden, şikayet etmeden oturduğumuz makamların hakkını vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA