KEVSER ÇAKACAK, ŞEHİT AİLELERİ İLE BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KEVSER ÇAKACAK, ŞEHİT AİLELERİ İLE BULUŞTU


 

Vali Özdemir Çakacak’ın eşi Kevser Çakacak, şehit anneleri ve eşleri ile öğle yemeğinde buluştu. Vali Konağı’nda gerçekleşen buluşmaya; Mersin ve ilçelerinden gelen 15 şehit annesi ya da eşi katıldı.

Çakacak, yemek öncesinde yaptığı konuşmada ilk olarak şehitlere Allah’tan rahmet diledi. “Kültürümüzde ve inancımızda annelik kavramı büyük önem taşıyor” diyen Kevser Çakacak, “İnsan, yaşı kaç olursa olsun her zaman anne sıcaklığına ve şefkatine ihtiyaç duyar. Kültürümüzde her zaman büyük hürmet gören annelerimiz, ilk yol gösterenimiz, ilk öğretmenimizdir. İnancımıza göre cennet bile annelerimizin ayakları altındadır. Annelerimize bu kadar büyük değer veren inancımızda şehitlik makamı peygamberlik makamından sonra en yüksek makamdır. Vatanı, milleti uğruna gözünü kırpmadan canını feda eden aziz şehitlerimizin anneleri ise toplumumuzda çok önemli bir mertebeye sahiptir. Çünkü şehit annesi bir yandan evladını kaybetmenin acısını yaşarken bir yandan da yüreğinde evladını vatanı uğruna şehit vermenin gururunu taşımaktadır. Şükran ve minnet borçlu olduğumuz siz şehit anneleri, eşleri ve çocukları aziz şehitlerimizin bize en büyük emaneti, başımızın tacısınız. Biz, her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. ” şeklinde konuştu.

Çakacak’ın konuşmasını tamamlamasının ardından yemeğe geçildi. Yemek boyunca şehit anneleri ve eşleri ile yakından ilgilenen Kevser Çakacak, yemek sonrasında da onlarla yakından ilgilenerek sorun ve taleplerini dinledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA