MERSİN’E GÖREV YOK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’E GÖREV YOK!


 

TFF 1. Lig Kulüpler Birliği, resmen göreve başladı. Ancak birlikte Mersin İdman Yurdu’na herhangi bir görev verilmedi!

TFF 1. Lig kulüp başkan ve yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Riva’da bulunan merkezinde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’i ziyaret etti. Ziyarette TFF Başkanvekili Ali Dürüst, Yönetim Kurulu üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu, Mustafa Çağlar, Erhan Kamışlı ve TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş da hazır bulundu. Yapılan görüşmelerde TFF 1. Lig Kulüpleri’nin sorunları ele alınırken, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşmede daha önce hayata geçirilen TFF 1. Lig Kulüpler Birliği; Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu onayına sunuldu ve kabulün ardından resmen göreve başladı. 

Temsilcimiz Mersin İdman Yurdu’na herhangi bir görev verilmeyen TFF 1. Lig Kulüpler Birliği’nin başkanlığı Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal’ın yapacak. İcra Kurulu’nda Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz getirilirken, Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Giresunspor  Başkanı Mustafa Bozbağ, Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay ve Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek de görev alan simler oldular. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA