VALİ ÖZDEMİR ÇAKACAK’TAN ÇEVİK KUVVET’E ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VALİ ÖZDEMİR ÇAKACAK’TAN ÇEVİK KUVVET’E ZİYARET


 

Vali Özdemir Çakacak, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü personeline ve tüm Emniyet Teşkilatı’na başsağlığı dileklerini iletti.

Çevik Kuvvet’in Mithatpaşa Mahallesinde bulunan hizmet binası önünde İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne tarafından karşılanan Vali Çakacak, karşılama mangasını selamlayarak polislerle tek tek el sıkıştı. Burada bir konuşma yapan Vali Özdemir Çakacak, İstanbul’da yaşanan patlamaya değinerek, terörün acımasız yüzünü bir kez daha gösterdiğini , bu patlamada hem emniyet teşkilatının çok değerli mensuplarının hem de sivil vatandaşlarımızın şehit düştüğünü dile getirdi. Türkiye’nin uluslararası arenada söz sahibi bir ülke haline gelmesinden rahatsız olan şer odaklarının bu büyümeyi durdurmak için terör gibi insanlık dışı yollara başvurduklarını ifade eden Çakacak, “Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar büyümemizi ve güçlenmemizi asla ve asla durduramayacaklardır” dedi.
Vali Çakacak konuşmasının ardından öğle yemeğini Çevik Kuvvet polisleriyle birlikte yedi. Yemek duasının ardından polislerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden Vali Özdemir Çakacak, daha sonra Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünden ayrıldı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA