“BU MİLLETE HİÇBİR GÜÇ DİZ ÇÖKTÜREMEZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“BU MİLLETE HİÇBİR GÜÇ DİZ ÇÖKTÜREMEZ”


 

Mersin’deki astsubay, gazi ve şehit yakınlarının kurmuş olduğu sivil toplum örgütleri düzenledikleri ortak basın açıklamasında, 44 kişinin hayatını kaybettiği Beşiktaş saldırısını lanetleyerek, etkin mücadele çağrısı yaptı.

Mehmet Nabi Batuk

Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Yetimleri Derneği ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Mersin Şubeleri Düzenledikleri ortak basın açıklamasında TAK isimli terör örgütü tarafından Beşiktaş Vodafone Arena Stadı önünde gerçekleştirilen ve 44 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını lanetledi. Birçok gazi, astsubay ve şehit yakının katıldığı açıklamada terör örgütlerine karşı etkin mücadele çağrısı yapıldı. 

“KİRLİ EMELLERİNE HİÇBİR ZAMAN ULAŞAMAYACAKLAR”
Toplantıda ilk açıklamayı yapan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Mersin Şube Başkanı Halil Kur, terör saldırılarının Türkiye’nin birlik ve beraberliğine karşı yapıldığını ve ülkeyi savaş ortamına çekme amacı taşıdığını vurguladı. Kur, “Yüzyıllarca süren kardeşliğimizi bu tarz oyunlarla bozarak hedeflerine ulaşacaklarını umanlar, bunun hesabını er geç verecekler. Kirli emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaklardır. Bu büyük milletin üzerinde hain ve sinsi planlar yapanların hevesleri geçmişte olduğu gibi bugünde kursaklarında kalacaktır. Bilinmelidir ki bu yüce milletin varlığına, birliğine yönelik olarak yapılan her saldırı bizleri birbirimize kenetlemekte, saflarımızı daha da sıklaştırmaktadır. Sanmasınlar ki yılacağız. Bunların her türlü alçaklığına, kalleşliğine rağmen bizler onurlu duruşumuzu koruyacak güvenlik güçlerimizde bu topraklarda terörizmin kökünü kazıyacaktır” diye konuştu. 

“TÜRK MİLLETİNE HİÇBİR GÜÇ AMA HİÇBİR GÜÇ DİZ ÇÖKTÜREMEZ”
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şubesi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği (Şehit Gazi-Der)  Mersin Şubesi adına hazırlanan ortak bildiriyi okuyan Şehit Gazi-Der Mersin Şube Başkanı Cengiz Sevinç ise saldırıya sert tepki göstererek; “Güvenlik kuvvetlerimize ve vatandaşlarımıza yapılan bu alçakça saldırıya Türkiye Cumhuriyeti’nin misliyle cevap vereceğini, bebek katillerinin bilmelerini istiyoruz. Bazı alçak namussuz karanlık ve kalleş odaklar bu şekilde yüce Türk Milletine diz çöktüreceklerini sanıyorlarsa bir hususu asla unutmasınlar Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milletine hiçbir güç ama hiçbir güç diz çöktüremez. Katil köpeklere mesajımızdır” şeklinde konuştu.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA