SOSYAL MEDYADA BAŞKANLAR KAPIŞMASI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SOSYAL MEDYADA BAŞKANLAR KAPIŞMASI!


 

Mersin İdman Yurdu’nda kötü gidişat sürürken Başkan Ali Tekin, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile yine tekrara düştü!

HEP AYNI NAKARAT!

Transfer tahtasını en kısa sürede açacağı, 80 milyon TL’nin büyük bir borç olmadığını ve büyük projeler gerçekleştireceğini söyleyerek göreve gelen Tekin,  yine kulüp borçlarından dem vurdu. “Asırlık kulübümüz transfere engel borçları olduğundan dolayı 900 gündür ilgili yasa gereği transfer yapamamaktadır” diyen Tekin, “İş başına geleli 2,5 ay oldu. Kulübümüzün yıllardır birikmiş borçları olduğu gibi binlerce davaları ve binlerce sorunları var. Önceliğimiz transfere engel olan 19-20 milyon TL olan borcu ödemek ve transfer yasağının bir an önce kalkmasını sağlayarak yeniden takımımıza gereken oyuncu transferlerini yapmaktır. Kulübümüzün transfere engel borçları, yılların faizleri avukatlık ücretleri, ilgisizlik ve sorumsuzluk sonucu doğmuş borçlar, Yatırılmayan dava harçları nedeniyle kaybedilen ve kaybedilmek üzere olan devam eden davalar dahil yaklaşık 160 milyon TL borcu vardır. Şahsı ve yönetiminin bu güne kadar ödenmemiş olan vergi, SGK, belediye tesis kullanım bedeli gibi toplam 28 bin TL’lik ilk taksitleri yatırıp yapılandırma yaptıklarını da açıklayan Tekin, “Elektronik icraları kaldırdık. Şimdi ise en öncelikli işimiz geçmişte ödenmemiş borçlar. Tüm alacaklılarımızın avukatlarıyla, tek tek görüşüp borçları ödemeye çalışıyor, pazarlıklarımızı dört bir koldan sürdürüyoruz. Son günlerde transfer tahtasını acilen açmamız acilen oyuncu transfer etmemiz aksi taktirde istifa etmemiz yönünde bir takım sitemler almaktayız. Gördüğüm lüzum üzerine bu açıklamayı yapıyorum” dedi. 


İSİM VERİN!

Mersin İdman Yurdu eski Kulüp başkanlarından Hüseyin Çalışkan, mevcut yönetimin kendi dönemine ilişkin usulsüzlük ve borçlanma iddialarına sert yanıt verdi.

“Herhangi bir sahte belge bilgi yanlış varsa ben sizden rica ediyorum hemen yargıya başvurunuz” diyen Çalışkan, kulübü bir metelik dahi borçlandırmadığını söyledi.

Kendi döneminde Ümit Özat ve Levent Arıkdoğan’ı teknik direktör olarak getirdiğini anımsatan Çalışkan, “Ümit Özat’ın sözleşmesine ne maaş ne de tazminat koydum. Takımı ligde bırakırsan para alırsın, bırakamazsan ne maaş ne tazminat alırsın dedim. Levent Arıkdoğan ile de 5 bin TL ve yardımcılarına da 2 bin 500 TL maaş ve sıfır tazminatla sözleşme yaptık. Ancak şimdi ‘hoca gelmiş, gitmiş borçlanılmış’ deniliyor. Benim dönemimde herhangi hocaya borçlanma olmamıştır. İstenirse televizyonda kamuoyu önünde açık oturuma konuları tartışmaya hazırım. Herkes işini yapsın takım yıpratmasın. Ben bu kulübü bıraktığımda 75 milyon borcu vardı. Her gün borç borç diye tutturmuşsunuz, doğrudur herkes biliyor bu kulübün borçlu olduğunu ama siz kendi isteğinize bu borcun olduğunu bile bile gelip başkan adayı oldunuz. Olduğunuz için de kongrede size teşekkür ettik. Kongrede ‘kimseden para istemiyorum, 80-100 milyon para değil’ diyen sizdiniz.

Ama insanları suçlarken isim belirtin ki kimse zan altında kalmasın. Birbirimizi suçlayarak sosyal medya üzerinden herhangi bir yere varamayız. Elinizde benimle ilgili evrak veya belgeniz varsa sizden rica ediyorum derhal yargıya teslim ediniz” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA