KADRO DIŞI OLACAK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KADRO DIŞI OLACAK!


 

Kötü gidişin durdurulamadığı ve son olarak evinde Giresunspor’a 2-0 yenilen Mersin İdman Yurdu’nda bazı futbolcuların kadro dışı bırakılması gündemde!

ALİ ŞANLI

TFF 1. Lig’de 14’üncü hafta geride kalırken oynadığı son 9 karşılaşmada galibiyet yüzü göremeyen ve son olarak Giresunspor’a 2-0 kaybeden Mersin İdman Yurdu’nda Teknik Adam Yusuf Şimşek’ten ilgin açıklama geldi. Maç sonrası yaptığı açıklamada bazı oyuncuların takıma yakışmayan bir futbol sergilediğini belirten Şimşek, yaptırım için yönetimle görüşeceğini söyledi. Karşılaşmayla ilgili çok fazla söyleyecek sözü olmadığını ifade eden Yusuf Şimşek, “Aslında çok şey var, söylemek istemiyorum. Böyle büyük bir camiada, böyle bir şehirde çalışmanın, oynamanın verdiği avantajı bazı oyuncu arkadaşlarımız değerlendiremediler, değerlendiremiyorlar” dedi. 
Şimşek, mücadele etmeyen oyuncularla ilgili yönetimle görüşeceğini vurgulayarak, şöyle konuştu: “Tabii ki kötü olabilirsin, goller yiyebilirsin ama mücadele etmen gerekiyor. Mücadele etmeyen, 'geleyim, antrenmanımı yapayım, maaşımı alayım' düşüncesinde oyuncular var. Onları tespit ettim. Akşam da yönetim kurulumuzla konuşup, gereken tedbirleri alacağız. Kalan iki maça gerekirse altyapıdaki oyuncularımızı çıkarmayı düşünüyoruz. Bunu da yönetimle paylaşacağım. Mersin İdman Yurdu formasını hak etmeyen arkadaşlar bizimle bu saatten sonra olmayacak diye düşünüyorum”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA