ŞAMPİYON OKÇULAR DESTEK BEKLİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAMPİYON OKÇULAR DESTEK BEKLİYOR


 

Nokta Okçuluk Mersin Spor Kulübü sporcularından Aleyna Akçınar, Samsun’da yapılan Salon Federasyon Kupası Okçuluk Yarışması’nda Makaralı Yay Genç Bayanlar kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu. Yarışmaya Mersin’i temsilen 13 sporcu ile katılan Nokta Okçuluk sporcuları Makaralı Yay ve Olimpik kategorilerinde yarıştı. Mersinli sporculardan Aleyna Akçınar, bayanlar kategorisinde sıralamada 560 puan atarak 4. eleme atışları sonunda Türkiye üçüncüsü oldu. Sporcular Hamit Can Çiçek, Enes Doğan, Çağatay Gönen, Seray Teberik, Zeynep Can ve Nihal Selvi’de ilk 32’ye kalarak, 12-15 Ocak 2017 yılında yine Samsun’da yapılacak olan Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
Nokta Okçuluk Mersin Spor Kulübü Başkanı ve sporcuların antrenörü Aytekin Ataş, “Amacımız bir sonraki yarışmada ilk 8 içinde yer alıp 2017 yılı içerisinde yapılacak olan Milli Takım seçmelerine katılmak. Ardından öncelikle ülkemizi sonrasında da Mersin’i başarı ile temsil etmek” dedi. 2017 yılı hedeflerinin de yeni şampiyon adayları yetiştirerek Milli Takıma göndermek olduğunu kaydeden Ataş, bu bağlamda Mersinli iş adamlarından destek beklediklerini sözlerine ekledi. (İHA)

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA